Beşiktaş Mogaz Kolay Rakip Ama

Velux EHF Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan Beşiktaş ile gruptaki ilk maçta karşılaşacak olan Polonya’nın SPR Wisła Płock takımı, Beşiktaş Mogaz ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

27 Eylül’de Beşiktaş Mogaz’ı kendi evinde konuk edecek olan SPR Wisła Płock dün kendi web sayfasında Velux EHF Şampiyonlar Ligi müsabakasının ilk kez Türkiye’de oynanacağı belirtilirken , Beşiktaş’ın Mogaz’ın güçlü yönleri , zayıf yönleri , anahtar oyuncuları ve grup tahminleri yapılıyor.


SPR Wisła Płock web sayfasında şöyle deniyor.

Şampiyonlar Ligi Türkiye’de ilk kez organize ediliyor.

Özellikleri:

Hentbol’den daha çok futbol kulübü olarak bilinmektedir Beşiktaş. Türkiye liglerinde ulaşılan şampiyonluklar ve kupalar Beşiktaş’ın başarıları. Avrupa’da alanında önemli başarıları yok. Velux EHF Şampiyonlar Ligine katılımı ilk kez oluyor.

Güçlü yönleri:

-Beşiktaş’ın en büyük gücü taraftarları olacak gibi görünüyor. Salonun kapasitesine rağmen Süleyman Seba Spor Kompleksi "sadece" 1500 taraftara evsahipliği yapacak, ancak çok sıcak bir taraftar gurubunun olacağını biliyoruz. 

Zayıf yönleri:

– Kuşkusuz, Şampiyonlar Ligi’nde tecrübe eksikliği bulunmakta.  Şimdiye kadar, Şampiyonlar liginde 7 eleme maçı oynadılar bu sene gruplara kaldılar. Avrupa Kupalarında  en önemli başarısı 2009 yılında Challenge Kupasında yarı final oynamaları idi.  Ancak Velux EHF Şampiyonlar ligi farklı bir dünya.

Anahtar oyuncular:

– Elemeler de  açıkça Ivan Nincevic oldu . Tecrübeli Hırvat oyuncu şampiyon Dinamo Minsk ve  önceden Fuchse Berlin ve Hırvatistan’ın Zagreb ekiplerinde yer aldı. Oyun Kurucu Ömer Ozan Arifoğlu ve Ramazan Döne Beşiktaş’ın silahları olacaklardır.

Tahmin:

Top 16 ‘yı kağıt üzerinde düşünmek zor olacaktır. Beşiktaş grubun zayıf takımı gibi görünüyor.  Ama Şampiyonlar ligi için ne olacağı belli olmaz.

Haberin Linki…..

http://www.sprwislaplock.pl/pl/1-zespol/44-i-druzyna/2316-prezentacja-grupy-b-besiktas-mogaz-ht



Bakmadan Geçme