Beşiktaş Mogaz Makedonya ve İsviçre’de

Beşiktaş Mogaz, 2015-2016 sezon hazırlıklarına 27 Temmuz pazartesi günü başlayacak.

27 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde gerçekleştirilecek atletizm antrenmanıyla sezon açılışını yapacak. Ardından saat 15:30’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda oyuncular bir dizi testten geçecek ve yeni transferler takım arkadaşlarıyla tanışacak.
 
10 Ağustos’a kadar İstanbul’da çalışmalarını sürdürecek olan siyah-beyazlılar, 11 Ağustos’ta International Handball Tournament Struga turnuvasına katılmak üzere Makedonya’ya hareket edecek.
 
Beşiktaş Mogaz, 12-15 Ağustos tarihlerinde Makedonya Struga şehrinde düzenlenecek olan International Handball Tournament Struga’ya katılacak. Siyah-beyazlılar, Fransa temsilcileri Cesson Rennes Metropole Handball, Romanya temsilcisi Dinamo Bucuresti, Portekiz temsilcisi Benfica, Mısır temsilcisi Al Zamalek ve Makedonya temsilcileri Struga ve Strumica Zomimak takımlarıyla karşılacak.
 
Beşiktaş Mogaz, 22-24 Ağustos tarihleri arasında ise İsviçre’de düzenlenecek Lovats Cup’a katılacak. VW-Skoda Grubu’nda yer alan ekibimiz, Riihimaen Cocks, SSV Forst Brixen ve Grasshopper Zürich ile mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, turnuvanın ilk maçında İsviçre temsilcisi Grasshopper Zürich ile karşılaşacak.
 
Grubu birinci tamamlayan takımlar final maçı oynayacaklar, grubunu 2. tamamlayan takımlar ise 3’lük maçına çıkacak.
 
Siyah-beyazlıların Lovats Cup maç programı şöyle;
 
22 Ağustos Cumartesi
10:45 Beşiktaş Mogaz – Grasshopper Zürich
16:00 SSV Forst Brixen – Beşiktaş Mogaz
 
23 Ağustos Pazar
13:15 Beşiktaş Mogaz – Riihimaen Cocks

Bakmadan Geçme