Beşiktaş Mogaz Sosyal Medyada İkinci

Bu sene Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş Hentbol Takımı, Twitter’da Avrupa’da en çok takip edilen ikinci hentbol takımı oldu.

Türkiye’nin en başarılı hentbol takımı Beşiktaş Mogaz, Avrupa’nın da en çok takip edilen ekipleri arasına adını yazdırdı.

Twitter takipçileri baz alınarak yapılan araştırma sonucunda ‘Parkenin Kartalları’ 2.likte yer aldı.

Türkiye’de 10 lig şampiyonluğu, 9 Türkiye Kupası ve 9 Süper Kupa kazanan Beşiktaş Mogaz, farklı medya mecralarında giderek büyüyen bir ilgi yaratıyor. Bu yıl Avrupa Hentbol Şampiyonlar Ligi’nde 11 yıl aradan sonra ülkemizi temsil edecek siyah-beyazlılar, özellikle sosyal medya aracılığıyla yoğun bir destek buluyor.

Avrupa’nın önde gelen spor-istatistik şirketlerinin yaptığı araştırmalar sonucunda Beşiktaş Mogaz’ın twitter adresi @BJKHentbol, Avrupa’nın en çok takip edilen ikinci hentbol takımı profili olmayı başardı. Araştırma sonuçlarına göre Katalan devi Barcelona 211 bin 421 takipçiyle ilk sırada yer alırken, 31 bin 611 takipçiye sahip olan siyah-beyazlılar 2. sırada yer aldı. THW Kiel, HSV Hamburg, MKB Veszprem gibi birçok popüler hentbol takımını geride bırakan Parkenin Kartalları’nı, 22 bin 520 takipçiyle Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain izledi.

Buna göre Kara Kartal, Dünya Hentbol Federasyonu ve Avrupa Hentbol Federasyonu gibi birçok köklü kurum ve ünlü hentbol takımını, taraftarının verdiği güçlü destekle geride bırakmış oldu.Radyospor

Bakmadan Geçme