Beşiktaş Mogaz yarı finalde

Beşiktaş Mogaz , play-off turu üçüncü maçında Mersin Hantaş Sportif’i 44-32 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Süleyman Seba Spor Salonunda oynanan müsabakaya siyah-beyazlılar, Yunus Özmusul, Bülent Erkol, Ivan Nincevic, Josip Buljubasic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, Volkan Çalışkan ve Tolga Özbahar ilk yedisiyle başladı.

Beşiktaş Mogaz maçın başından itibaren ortaya koyduğu oyun ile skoru önde götürdü ve ilk yarının son 5 dakikasına 18-14 önde girdi. Savunmada Josip ve Ivan ile başarılı savunmalar yapan kara-kartal, rakibinin farkı eritmesine engel oldu. Çekişmeli geçen son dakikalarda hücumda daha etkili olan siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 22-18 önde tamamladı.

Antrenör Müfit Arın, ikinci yarının 12. dakikasında Bülent’i oyundan alarak genç oyuncu Kubilay Yılmaz’a şans verdi. Sağ kanattan iyi yükselen Kubilay, attığı golle skoru 33-25’e getirirken fark 8 sayıya çıktı. Beşiktaş Mogaz, son 9 dakikaya 36-27 önde girdi. Savunmadan hızlı ataklarla pozisyonlar üreten siyah-beyazlılar, rakibinin skora ortak olmasını engelledi ve maçı 44-32 kazandı.

Play-off üçüncü maçında Mersin Hantaş Sportif’i 44-32’lik skorla mağlup eden Beşiktaş Mogaz , yarı final mücadelesinde Amasya Taşova YİBO ile karşılaşacak.

Haber & Fotoğraf: Berkant Kaya

Bakmadan Geçme