Beşiktaş Mogaz’dan veda…

Beşiktaş Mogaz HT, Avrupa’ya bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ile oynayacağı maç ile veda ediyor.

HENTBOLHABER.NET – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 19 Eylül’de Kocaeli’nde oynanan maçı Sloven şampiyonu 24:30 kazanmıştı. İlk yarısı 13:13 biten mücadelede Beşiktaş şanssız bir mağlubiyet yaşamıştı.

Yıllardır yıldızlarının Avrupa’nın daha iyi liglerine transfer olmasıyla mücadele eden RK Celje Pivovarna Lasko, fazla yabancı barındırmayan genç kadrosu ile bu sezon Şampiyonlar Ligi’nd eiki galibiyet bir beraberlik aldı. Beşiktaş’ı ve Polonya ekibi Orlen Wisla Plock’u deplasmanda mağlup eden Celje, Alman şampiyonu THW Kiel ile Slovenya’da 23:23 berabere kaldı.

Beşiktaş Mogaz HT ise tek galibiyetini efsane Veselin Vujovic’in alamet-i farikası sert savunma olan PPD Zagreb’inden Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaklaşık 200 destekçisi önünde almıştı.

KANATLAR KIRIK…
Sağ Oyun Kurucu Ramazan Döne’nin THW Kiel maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle parkeden birkaç hafta uzak kalacağı belirtildi. Siyah beyazlıların ünlü kanat oyuncusu Ivan Nincevic’in sakatlığı devam ederken genç yıldız Darko Djukic’in de rahatsızlığı sebebiyle Celje karşısında forma giymesi beklenmiyor. Sağ Oyun Kurucu Ozan Arifoğlu ise kafilede yer almıyor.

Makedon Saso Krkacev ve Gjoko Kolevski çiftinin düdük çalacağı karşılaşmanın gözlemcisi Karadağ’dan Nebojsa Vujisic olacak. 

İki ekibin VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 2015/2016 Sezonu’ndaki son maçı olan mücadele Cumartesi TSİ 19:00’da başlayacak. Hentbolseverler karşılaşmayı D Smart Spor, Sloven Sport TV1, Alman Sky televizyonları ile ehfTV.com’dan canlı izleyebilecek.

A GRUBU’NDA ZİRVE İÇİN KIYASIYA MÜCADELE
Paris Saint-German, MVM Veszprém ve SG Flensburg-Handewitt, Şampiyonlar Ligi tarihinin en zorlu grubunu tepede bitirmek için u hafta sonu kıyasıya bir mücadele verecek.

Cumartesi günü yerel saat ile 17:00’de MVM Veszprém evinde Orlen Wisla Plock’u konuk ederken haftanın maçında Paris Saint-Germain Handball Fransa’da SG Flensburg-Handewitt TSİ 18:00’de karşılaşacak. Maç yayın bilgileri Cumartesi ve Pazar günleri hentbolhaber.net sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.




Bakmadan Geçme