Beşiktaş Safi Çimento, EHF Avrupa Kupası'nda Frencvarosı'yi Konuk Edecek!

EHF Avrupa Kupası Son 16 Tur'unda Beşiktaş Safi Çimento'nun rakibi Frencvarosı Torna Club - Green Collect (FTC-GREEN COLLECT). Beşiktaş Safi Çimento - Frencvarosı Torna Club - Green Collect maçı 10 Şubat Cumartesi Günü oynanacak. Detaylar Haberimizde!

Beşiktaş Safi Çimento, Avrupa Hentbol sahnesinde yoluna devam ediyor.

Siyah-beyazlılar, rakibi Macar ekibi FTC-GREEN COLLECT ile EHF Avrupa Kupası Son16 Tur'u ilk maçında 10 Şubat 2024 Cumartesi günü(yarın) Saat:16.00'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Macaristan'ın en tutkulu taraftar grubuna sahip Frencvaros, Beşiktaş Safi Çimento'nun EHF Avrupa Kupası'nda en zorlu rakiplerinden biri. Beşiktaş Safi Çimento'nun ilk maçta avantajlı bir skor alması, Tur'u geçmek adına çok önemli. 

Önce Süleyman Seba'ya Sonra Akatlar'a

"Beşiktaş Safi Çimento Takımımızın EHF Avrupa Kupası maçından sonra Beşiktaş Emlakjet Takımımızı desteklemek üzere Akatlar'a geçiyoruz." ile taraftarına mesaj yollayan siyah-beyazlı yönetim, Beşiktaş Safi Çimento - FTC Green Collect EHF Avrupa Kupası Son 16 Turu maçına gelen 50 taraftarına Beşiktaş Emlakjet - Onvo Büyükçekmece Basketbol Süper Lig maçı bileti ve BJK Emlakjet Spor Kompleksi'ne ulaşım hediye edecek.

Bakmadan Geçme