Beşiktaş Şampiyonlar Ligine Hazır

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Arın: “Tatran Presov maçında Beşiktaş’ın adına yakışır şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Avrupa HentbolFederasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda, 31 AğustosCumartesi günü Slovakya temsilcisi Tatran Presov’la oynayacaklarımaçta Beşiktaş’ın adına yakışır şekilde mücadele edeceklerini belirtti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan MüfitArın, çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydederek, "Beşiktaşımızınadına yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Tatran Presov iyi bir takım.Şampiyonlar Ligi deneyimi olan ve ülkelerinde ekol olan birekip. Rakibimizle deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. Bu birdezavantaj gibi gözükse de elimizden gelen en iyi mücadeleyi veripBeşiktaşımızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" şeklinde görüşbelirtti.

Siyah-beyazlı takım, EHF Şampiyonlar Ligi ön eleme turu 2. Grup’taSlovakya temsilcisi Tatran Presov’la TSİ 19.00’da Presov Spor Salonu‘ndakarşılaşacak.

Mücadelenin kazananı, 1 Eylül Pazar günü yine aynı salonda AEK Athens-Dinamo Minsk maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme