Beşiktaş Şampiyonluk Yemeğinde

6 sezon üst üste şampiyon olarak kırılması zor bir rekora imza atan Beşiktaş, kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Beşiktaş’taki Hanedan Restora’nda düzenlenen şampiyonluk yemeğine;Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç,Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu ÜyesiErdal Karacan, Genel Koordinatör Levent Çifter, Aygaz PazarlamaDirektörü Ercüment Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbekile teknik heyet ve hentbolcular katıldı.
 
Yemekte birkonuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Beşiktaş’ınhentboldaki başarılarının devam edeceğini belirterek, “Sezon bitti amaşimdiden gelecek sezon daha başarılı olmanın planlarını yapıyoruz.Avrupa’da daha iyi yerlere gelmenin hayallerini kuruyoruz. Hentboldabaşarı devam edecek. Gelecekte güzel günler bizi beklemektedir” diyekonuştu.
 
Etkinliğin sonunda Voleybol, Hentbol, BedenselEngelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK EğitimKurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, AygazPazarlama Direktörü Ercüment Polat ve Aygaz Kurumsal İletişim SorumlusuFulya Kanbek’e hentbolcuların imzaladığı Beşiktaş forması ve ‘SalondaEkol Beşiktaş Hentbol’ tişörtü hediye etti.

Haber

Bakmadan Geçme