Beşiktaş seyircisi sınıfta kaldı

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi ikinci kez temsil eden Beşiktaş Mogaz, geçen sezon ki taraftarının hasretini çekiyor.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği VELUX EHF Şampiyonlar Ligi grup müsabakalarında siyah-beyazlılar, gösterdiği performans, organizasyon başarısı, sosyal medya çalışmaları ve taraftarlarının gösterdiği ilgi sayesinde Avrupa Hentbol Federasyonu ve hentbolun Avrupa’daki tanınmış takımlarının beğenisini kazandı.

Bu sebeble bu sezon  VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan Beşiktaş Mogaz HT, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nin 6 haftası geride kalırkenen az seyirci ortalamasına sahip takım oldu.

Haber

http://www.hand-station.com/

Hand-Station web sayfasının haberinde ortalamalar açıklanırken Beşiktaş Mogaz HT’nin 1292 seyirci ortalamasına sahip olduğu, en fazla seyirci ortalamasının ise Beşiktaş Mogaz’ın Sinan Erdem Spor Salonunda bu hafta sonu 32-30 mağlup ettiği 11267 seyirci ortalaması ile HC PPD Zagreb’e ait olduğu açıklandı.

Bu hafta sonu oynanan müsabaka sonunda ise Beşiktaş Mogaz’ın en etkili ismi olan ve VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 6.haftasının karmasına seçilen Ramazan Döne taraftarına sitem etti. Ramazan Döne taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtirken, A Grubundan çıkacaklarına olan inancını dile getirdi.

Ramazan Döne’nin açıklamaları;




Bakmadan Geçme