Beşiktaş'ta Oliver Roy Camino, Ligin İlk Maçı Hakkında Konuştu

Beşiktaş Başantrenörü Oliver Roy Camino, Hentbol Erkekler Süper Ligi ilk maçı hakkında hentbolhaber'e açıklamalarda bulundu.

Köyceğiz Belediyespor ile oynadıkları 2024-25 sezonu ilk maçından 42-26 galip ayrılan Beşiktaş’ın başantrenörü Oliver Roy Camino, maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Oliver Roy Camino; ‘Takımın performansından çok memnunum. Bu bizim ligdeki ilk maçımızdı, takım ile birbirimizi tanıma sürecindeyiz. Takımın performansından memnunum, sanırım sonraki maçlarda daha iyi olacağız." dedi.

'Sistemimizi değiştirmiyoruz'

Camino devam eden açıklamalarında, " Beşiktaş'ta ki ikinci sezonum olduğu için aynı şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Bazı oyuncuları değiştirdik ama aynı şekilde ilerleyeceğiz. Amacımız, yalnızca bir oyuncuya bağlı kalmadan takım olarak seviyemizi artırmak ve geliştirmektir. Ben günü gününe ilerlemekten yanayım. Bir antrenör olarak her zaman önümdeki maça odaklanmaktan yanayım bu sebeple günü gününe ilerliyorum. Şu anda tamamen Ankara’daki ikinci maçımıza odaklandık. Zor olacağını biliyoruz. Bu maç için çalışıyoruz ama şu anki görüşüm muhtemelen Ekim, Kasım ve Aralık ayları zor geçecek." dedi.

'Rakiplerimizi zorlayacağız'

Camino son olarak, "Seviyemizi her gün biraz daha yükseltmeye çalışıyoruz. Rakiplerimizi zorlayacağız. Zor maçlarımız elbette olacak ama her zaman önümüzdeki maçı düşünmek bizim için daha iyi olacaktır." dedi.

Beşiktaş, ligin ikinci haftasında Ankara'da 9 Eylül Pazartesi günü Spor Toto Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme