Beşiktaş taraftarından hentbolda rekor bekleniyor!

Beşiktaş JK MOGAZ Hentbol Takımı’nın 5 Ekim’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında seyirci rekoru kırması bekleniyor.

Fulya Öktem / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş JK MOGAZ Hentbol Takımı 5 Ekim Pazar günü Saat 16:00 da Sinan Erdem Spor Salonu’nda VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde (VELUX EHF CL) evinde oynayacağı ilk maça çıkacak. Beşiktaş taraftarları takımlarını bayramda desteklemek için sosyal medyada 5 Ekim’de Sinan Erdem’e (#5EkimdeSinanErdeme) başlıklı kampanya başlattı.

Beşiktaş JK MOGAZ Hentbol Takımı Basın Danışmanı Eren Çetin Hentbolhaber.Net’e konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yönetimimiz saygı duyulacak bir karar alarak biletleri bayram boyunca ücretsiz yaptı. Bu kararın taraftar üzerinde iyi bir etki yaratmasını bekliyoruz. Bayramda Beşiktaş JK Futbol Takımı Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşırken BJK Intergral Foreks Basketbol Takımı TBF Türkiye Kupası grup maçları için Kayseri’de olacak. Beşiktaş’ın bayram süresince İstanbul’da müsabakaya çıkacak tek takımı Beşiktaş JK MOGAZ Hentbol Takımı olacak. Beşiktaş taraftarının ve hentbol severlerin takımımız yalnız bırakmayacağına inanıyor, üst düzey bir karşılaşma izlemek için herkesi 5 Ekim’de Sinan Erdem Spor Salonu’na çağırıyoruz.”

BEŞİKTAŞ GÜNÜ ÇİFT İDMANLA TAMAMLADI
Şampiyonlar Ligi’nde ikinci karşılaşmasında evinde Danimarka’nın hentbol devi KIF Kolding Kobenhavn’ı ağırlayacak olan Beşiktaş JK MOGAZ Hentbol Takımı günü çift idmanla tamamladı. Sabah ağırlık idmanı yapan Beşiktaş akşam top ve taktik çalıştı. Takımda moraller yüksek, tüm oyuncular ve teknik ekip maça konsantre olmuş durumda.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN REKOR BEKLENİYOR
1991 yılındaki Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Eskişehir ETİ’nin, Barcelona ile Ankara’da oynadığı yarı final maçında 3 bini aşkın seyirci vardı. 1983 Balkan Şampiyonası’nda Hentbol A Milli Takımı’nın Ankara’da Bulgaristan ile oynadığı karşılaşmada ise 5 bin kadar sporsever salonu doldurmuştu. 2013-2014 Sezonunda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı’nın Kadınlar Avrupa Challenge Kupası’nda oynadığı ZRK Naisa-Nis maçında ise tribünde EHF rakamlarına göre 5 bin izleyici vardı.

İLKER ŞENTÜRK: BEŞİKTAŞ TARAFTARIYLA KİMSE BOY ÖLÇÜŞEMEZ
Beşiktaş’ın VELUX EHF CL’de geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Orlen Wisla Plock karşılaşmasında  tribünde yaklaşık 5 bin taraftar vardı. Beşiktaş Antrenörü İlker Şentürk hafta başında Beşiktaş FM‘de katıldığı yayında Avrupalı rakiplerine Avrupa’daki hentbol taraftarının tüm dünyada ünlü olduğunu ancak hiç birinin Beşiktaş taraftarıyla yarışamayacağını söylediklerini belirtmişti. Şentürk, her biri kendi ülkesinin şampiyonu olan Avrupalı hentbol devlerinin bu beyanlardan sonra büyük bir beklenti ile İstanbul’a geleceklerini kaydetti. İlker Şentürk "Biz en zorlu mücadelelerimizde taraftarımızın desteğini sahadaki 8. adam olarak hep hissettik. 16 bin kapasiteli Sinan Erdem’de bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum" dedi.

Şampiyonlar ligindeki ortamı çok iyi anlatacak iki videoyu da sizlere iletmek istedik. İlki VELUX EHF CL’nin resmi şarkısı Do it like us diğeri ise Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta oynadığı maçın videosu:

Rob Fowler – Do it like us 

Orlen Wisla Plock – Beşiktaş JK MOGAZ 

Bakmadan Geçme