Beşiktaş Tur İçin Sahne Alıyor

Beşiktaş,Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası 2. tur rövanş maçında Pfadi Winterthur ile karşılaşacak.

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nın 2. tur ilk maçında rakibiniSüleyman Seba Spor Salonu’nda konuk eden siyah-beyazlılar, salondan29-29 berabere ayrılmıştı.
 
Beşiktaş, turun ikincimaçında Pfadi Winterthur ile yarın (20 Ekim) saat 18:00’de EulachhalleSpor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.
 

Haber

FİKRET ORMAN’DAN ZİYARET

Başkan Fikret Orman, Hentbol Takımını ziyaret etti vehentbolculara oynayacakları Avrupa kupası maçı için başarılardiledi.

Beşiktaş’ın  geleneksel bayramlaşma töreni için Süleyman Seba SporSalonu’na gelen Başkan Fikret Orman, tören sonrası Avrupa HentbolFederasyonu Kupası’nın 2. tur rövanş mücadelesine hazırlanan Siah-Beyazlılar’ın antrenmanını takip etti.
 
Fikret Orman’ınHentbol Takımına ziyaretinde; İkinci Başkan ve İcra KuruluBaşkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Metin Albayrak, YatırımlarKomitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz,Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç,Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu ÜyesiErdal Karacan ve Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve KürekŞubeleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse de yer aldı.
 
Antrenmansonrası Hentbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularıyla bir arayagelen Başkan Fikret Orman, siyah-beyazlılara 20 Ekim Pazar günüPfadi Winterthur ile oynayacakları Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası 2.tur rövanş maçında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme