Kartallar yuvaya döndü

TV Emsdetten’in dvetlisi olarak Almanya’da hazırlık kampı yapan Beşiktaş Mogaz, hazırlık maçının ardından Türkiye’ye döndü.

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz HT, Almanya Emsdetten’deki 5 günlük hazırlık kampını ardından Türkiye’ye döndü.

Bu sezon VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubunda mücadele edecek olan Beşiktaş Mogaz, 15-19 Ağustos tarihleri arasınd yeni sezon hazırlıkları için Bundesliga II ekiplerinden TV Emsdetten’in konuğu olarak Almanya’da kampa girmişti.

Haber

“HENTBOL BİRLEŞTİRİR”

TV Emsdetten tarafından yapılan açıklamada söz konusu davetin “Hentbol Birleştirir” (Handball Verbindet) düsturuyla yapıldığı belirtilmiş, Alman ekibi kültürler arasında diyalog ve dengenin sağlanmasına katkıda bulunmak istediğini vurgulamıştı.

TV Emsdetten (TVE) ile Beşiktaş Mogaz arasında 18 Ağustos’ta Ems Halle’da oynanan hazırlık maçı iki takım taraftarları ve hentbolseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

Haber

ALMAN EKİBİNDEN TEŞEKKÜR

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hentbol birleştirir mottosuyla bir araya geldiğimiz bu haftanın kuşkusuz en önemli olayı 12 kere Türkiye şampiyonu olan Şampiyonlar Ligi katılımcısı Beşiktaş Mogaz ile oynadığımız hazırlık maçıydı. Oyuncularımız Beşiktaş’a karşı çok iyi mücadele etti. TVE maçta iki sayı öne geçmeyi bile başardı. Maçın normal süresinin bitiminde Oddur Gretarsson penaltı atışı kullandı ancak beraberliği sağlayacak golü atamadı. 24:25 sona eren maçta TVE’nin hem hücum hem savunmada iyi mücadele ettiğini, ekibimizin geliştiğini gördük. Yeni transferimiz Konstantin Madert de iyi bir oyun çıkardı. Şimdi 27 Ağustos’ta Bergischen HC’ye karşı oynayacağımız Alman Kupası (DHB Pokal) 1. Tur maçına odaklanacağız.

Haber

Bu vesileyle Hentbol Birleştirir düşüncesiyle yaptığımız organizasyona emek veren herkese teşekkür ederiz. Bu haftayı çok değerli anılarla bitirdik. Takımlarını desteklemeye gelen ve sloganları ile Ems-Halle’u çınlatan 150 Beşiktaş taraftarına saygılarımızı yolluyoruz.”

Bakmadan Geçme