Beşiktaş Yurtbay Seramik hedefe adım adım ilerliyor

Beşiktaş Yurtbay Seramik, Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya sezonunda Play-Off yarı finalinde mücadele edecek.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off 2. Tur maçları tamamlandı.

1.turun ilk maçında Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü karşılaşmıştı. Misafir takım Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü sahadan 33-38 skor ile 2.tur öncesi avantaj yakalayan taraf olmuştu.

İkinci maç ise 17 Mayıs tarihinde Süleyman Seba Spor Salonunda oynandı. Ev sahibi Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü kendi sahasından 35-24 skor ile galip gelerek yarı finale adını yazdıran ekip oldu.

Maçların tamamlanması sonucu yarı finalde Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile Spor Toto Spor Kulübü eşleşirken; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile de Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü eşleşti. Dört güçlü takımın mücadelesi, hentbol severlere güzel bir an yaşatacak.

Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübünün antrenörü Mehmet Korer Koral, Hentbolhaber.net’e özel değerlendirmelerde bulundu. Koral’ın açıklamaları şu şekilde: “Kendi sahamızda oynadık. Rahat kazandığımız bir maç oldu. Mutluyuz. Nilüfer Belediyesi Spor Kulübünü de sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Centilmence geçen bir mücadele oldu. Takımda bir oyuncumuz sakatlığından dolayı sezonu kapattı. Bir diğer oyuncumuzda da ufak bir sakatlık var; ancak yarı final maçında mücadele gösterebilecek büyük ihtimalle. Bundan sonra yolumuza bakıp yarı final için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.”

 

Bakmadan Geçme