Beşiktaş Yurtbay Seramik Yarı Finalde

Mehmet Korer Koral, 'Yarı finali de kazanıp, finalde başarılı olmak istiyoruz.'

TUĞBA AKKESEN / Hentbolhaber.net HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda Sekizli Final müsabakaları Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda başladı.

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda Sekizli Finali’nde bugün oynanan çeyrek final maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik yarı finale yükseldi.

Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 37-20’lik skorla yenen Beşiktaş Yurtbay Seramik, üçüncü yarı finalist oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını da Beşiktaş Yurtbay Seramik 15-11 önde tamamlamıştı.

Yarı final biletini alan üçüncü takım olan Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü’nün deneyimli antrenörü  Mehmet Korer Koral maç sonunda hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

“Yarı finali de kazanıp, finalde başarılı olmak istiyoruz”

“İlk maçı kazandığımız için mutluyuz. Hazırlıklarımızı önceden yapmıştık. Takım olarak bu maça hazırdık. Umut ediyorum yarı finali de kazanıp, finale çıkarız. Finalde de başarılı olmak istiyoruz. Yarı finalde Spor Toto Spor Kulübü ile oynayacağız. Her iki takıma şimdiden başarılar diliyorum.”

 

Bakmadan Geçme