Beşiktaş’da tutan da atan da “yıldız”

Şampiyonlar Ligi’nde 7. hafta sona ererken Beşiktaş Mogaz HT’nin Sol Kanatı Ivan Nincevic en güzel goller listesinde zirveye oturdu.

HENTBOLHABER.NET – İlk Şampiyonlar Ligi tecrübesini bu sezon Barcelona ve 2014 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu SG Flensburg-Handewitt ve Danimarka Şampiyonu KIF Kolding gibi takımlarla aynı grupta yaşayan Beşiktaş Mogaz’ın oyuncuları parlamaya devam ediyor.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde (VELUX EHF CL) 7. Hafta sona erdi. Geçtiğimiz hafta Kaleci Yunus Özmusul ile haftanın en iyileri listesine giren Beşiktaş Mogaz bu sefer saha oyuncuları ile ilk beşe girmeyi başardı.

Haftanın en iyi beş golü listesine Hırvat Sol Kanat Ivan Nincevic ikinci sıradan girdi.

Sıralamada yer alan oyuncular şöyle:
 
5 Numara: Lukas Karlsson, KIF Kolding Kobenhavn

4 Numara: Sandro Obranovic, HC PPD Zagreb

3 Numara: Uwe Gensheimer, Rhein-Neclar Löwen

2 Numara: Ivan Nincevic, Beşiktaş Mogaz HT

1 Numara: Timur Dibirov, HC Vardar

Beşiktaş Mogaz ve KIF Kolding Kobenhavn VELUX EHF CL’de B Grubu’nda, Alman Rhein-Neclar Löwen  ve Makedon HC Vardar takımları C Grubu’nda yer alırken Hırvatistan Şampiyonu HC PPD Zagreb (HC Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb) ise A Grubu’nda mücadele eden takımlardan.

EhfTV tarafından gol için yapılan yorumda "Ivan Nincevic, Polonya Şampiyonu Plock karşısındaki bu golüyle yaratıcılığını ve kalitesini gösterdi" dendi.

Hırvat yıldızın golünü buradan izleyebilirsiniz.

Bakmadan Geçme