Beşiktaş’ın Hentbol şubesi yılda 10 milyon zarar mı ediyor?

Beşiktaş Kulübü'nün 2019 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Vodafone Park'ta yapıldı. Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, Hentbol şubesi ile ilgili olarak net kararlar alacaklarını dile getirdi.

HENTBOOLHABER.NET – Beşiktaş Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, ilk divan kurulu toplantısında şu açıklamalarda bulundu.

Amatör şubelerdeki zararı sorgulayan Çebi, “Hentbol yılda 10 milyon lira zarar ediyor. Bunun adını amatör mü koyuyorsunuz? Başka boyuta gitmiş. Beşiktaş Futbol Takımı gibi hentbol takımı kurulmuş. Kulüpte en büyük haciz, voleybol takımında bir bayan arkadaştan geliyor. 2 milyon 900 bin lira, buyurun size amatör. Bu mu amatör? Amatörlere el atacağım. Duşlarını, çalıştıkları yerleri düzelteceğim ama orada yolunu bulacak menajerler, amatör futbolcu adı altındaki sporcular, bunu kabul etmiyorum. Genel kurula gelince beni azledersiniz, yapacak bir şey yok. Namuslu, şerefli Beşiktaş aldım. Buna zarar vermemek için her şeyi yapacağım. Başkana sorulacakmış. Denetleme kurulu birçok şey istemiş, verilmemiş. Biz her şeyi veriyoruz.” diye konuştu.

Beşiktaş’ın Hentbol Şubesinin 2019 bütçesi ne kadar?

Bu açıklamalardan sonra Beşiktaş Aygaz’da nasıl bir yapılanma olacak merak konusu oldu. Yıllardır kulübün en önemli başarılarına imza atan ve sayısız rekorlar kıran hentbol şubesi için gelecek dönem neler gösterecek ilerleyen günlerde belli olacak.

Ayrıca 2019 bütçesinde ise Beşiktaş’ın gelirler dahil bütçesi 10.956.858 TL olarak belirtilmişti. Başkanın bu açıklamalarından sonra rakamlarda kafalarda soru işareti oldu. Zararın ve bütçenin ne kadar olduğu net olarak ilerleyen günlerde ortaya konulacaktır.

Açıklamalar Kaynak: Ajansspor

 

Bakmadan Geçme