Beşiktaş’ın rakibi hangi takım olacak?

Velux EHF Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu kurası çekildi.

HENTBOLHABER.NET – Geçtiğimiz gün çekilen Velux EHF Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu Kurası ile Beşiktaş Mogaz’ın yer aldığı Grup C&D’deki son iki takımın belirleneceği turnuvaların fikstürü belirlenmiş oldu.

Kura çekimi Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Genel Sekreteri Michael Wiederer ve Forum Club Handball Başkanı Gerd Butzeck tarafından EHF’nin Viyana’daki merkezinde gerçekleştirildi.

3 ile 4 Eylül 2016 tarihlerinde oynanacak maçlara Slovak ekibi Tatran Presov ve Avusturya ekibi Bregenz Handball ev sahipliği yapacak.

GRUP 1

Grup 1 Takımları: RK Gorenje Velenje (SLO), Tatran Presov (SVK), Red Boys Differdange (LUX), Cocks (FIN)

Grup 1’de RK Gorenje Velenje Finlandiya ekibi Cocks ile, ev sahibi Presov ise Lüksemburg’dan Red Boys ile karşılaşacak.

Tatran Menajeri Branko Benko, kuradan memnun olduklarını ve bu sezon da gruplarda mücadele edebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

GRUP 2’DE BİR AVRUPA ŞAMPİYONU

Grup 2 Takımları: ABC/UMinho (POR), Bregenz Handball (AUT), Achilles Bocholt (BEL), Maccabi Castro Tel-Aviv (ISR)

Grup 2’nin ev sahibi Bregenz yarı finalde Belçika ekibi Achilles Bocholt ile eşleşirken bir başka yeni takım Maccabi Tel Aviv son Challenge Kupası şampiyonu ABC/UMinho ile karşılaşacak. Portekiz ekibi EHF Şampiyonlar Liginin 1993/94’deki ilk sezonunda (daha önce Şampiyon Kulüpler Kupası) TEKA Santander ile final oynamıştı.

Haber

GRUP MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ön eleme gruplarının galipleri Velux EHF Şampiyonlar Ligi gruplarındaki 26 takıma katılacak. Grup maçları 21-25 Eylül tarihlerinde oynanmaya başlanacak.

Grup maçları için kura çekimi 1 Temmuz Cuma günü TSİ 14:00’de Danimarka’da yeni top sponsoru SELECT’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme