Beşiktaş’ın Üç Silahşörü İmzaladı

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Şilili orta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez, Sırp oyun kurucu Predrag Dacevic ve Hırvat sol kanat oyuncusu Ivan Nincevic'i transfer ederek, sözleşme imzaladı.

BJK Plaza’da düzenlenen imza törenine, Amatör Şubeler ve BeşiktaşÜniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, BeşiktaşJimnastik Kulübü Genel Koordinatörü Levent Çifter ve Aygaz PazarlamaDirektörü Ercüment Polat katıldı.

Türkiye Hentbol Liginde sonaltı yıldır üst üste şampiyon olan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı,rotasını Avrupa’ya çevirdi. Avrupa kupalarında başarılı sonuçlarhedefleyen Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı, bu amaçla kadrosuna, Şililiorta oyun kurucu Erwin Jan Fuechmann Perez, Sırp oyun kurucu PredragDacevic ve Hırvat sol kanat oyuncusu Ivan Nincevic’i dâhil etti. Yenisezonda Mogaz ismi ile sahalarda olacak BJK Hentbol Takımı’na üç ünlüsporcunun katılması nedeniyle, bugün saat 14.00’te, imza törenidüzenlendi.

İstanbul Akaretler’de bulunan BJK Plaza’daki imzatörenine, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu YönetimKurulu Üyesi Erdal Karacan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel KoordinatörüLevent Çifter ve Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat katıldı.

Haber

Bakmadan Geçme