Beşiktaş’ın Yeni Transferi David Rasic

Beşiktaş’ın günlerdir sakladığı yıldız transferi açıklandı.

Beşiktaş Avrupa Kupalarında çeyrek final ,yarı final oynamış , Şampiyonlar ligi tecrübesi bulunan 27 Yaşındaki David Rasic’in transferini  bitirerek kadrosuna dahil etmiş oldu.
 

Haber

David Rasic , geçen sezon İsrail’in Maccabi "Tyrec" Tel Aviv takımında mücadele ediyordu. Maccabi "Tyrec" Tel Aviv ile geçen sezon Challenge Kupasında mücadele eden David Rasic, 3.Tur’da Kıbrıs’ın SPE Strovolos   takımına elenerek kupaya veda etti.David Rasic, geçen sezon Challenge Kupasında her iki müsabakada takımın en fazla gol atan sporcusu oldu ve 16 gol ile takımını elenmekten kurtaramadı.

HaberŞampiyonlar Ligi Grup müsabakalarında 2008-2009 sezonunda mücadele eden David Rasic ilk açıklamaları Hentbolhaber.Net’e yaptı.  Beşiktaş ile yeni bir başlangıç yaptığını ve kariyeri açısından Beşiktaş ile beraber başarılar elde etmek istediğini vurguladı.

Türk Hentbolu Hakkında fazla bilgisi olmadığını vurgulayan David Rasic, Beşiktaş’tan Zelic ve Antalyaspor’da oynayan Bojan Brnjas‘tan gerekli bilgileri aldığını belirtti. Ancak Muhteşem bir Beşiktaş taraftarının kendisini beklediğini vurgulayan David Rasic, " Beşiktaş’ın hedeflerinin yüksek olduğunu ve bende buna katkı koymak istiyorum."dedi.

David Rasic bu gece Saat:23-24 sularında İstabul Atatürk Havalimanında olacak. Yarın sağlık kontrolünden geçecek olan hentbolcu, pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacak.


David Rasic Kim dir?

4 Aralık 1986 Sırbistan doğumlu olan David Rasic, Sol Oyun Kurucu Pozisyonunda oynuyor.200 cm, 89 kg ağırlığında. 9 Forma numaralı forma giymeyi tercih ediyor. David Rasic’in geçmiş sezonlarda oynamış olduğu takımlar şöyle:

Challenge Kupası  2012-13   ► Maccabi "Tyrec" Tel Aviv (ISR) 16
Kupa Galipleri Kupası 2010-11   ► Amaya Sport San Antonio (ESP) 25
Kupa Galipleri Kupası  2009-10   ► HC Kolubara (SRB) 41
Şampiyonlar Ligi 2008-09   ► RK "Crvena Zvezda" Beograd (SRB) 8
Challenge Kupası 2007-08   ► RK Metaloplastika Sabac (SRB) 33
Challenge Kupası  2004-05   ► RK Metaloplastika Sabac (SCG)  

Bakmadan Geçme