Beşiktaş’ta adres belli oldu

Beşiktaş JK Mogaz’ın Velux EHF Şampiyonlar Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak adres belirlendi.

BJK İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Perşembe akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş JK Mogaz’ın Velux EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçını Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağını, sonraki maçları ise İzmit’te oynayacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı’ndan Alim Tunçay’ın haberine göre Sinan Erdem Spor Salonu’nda daha önceden planlanmış aktiviteler olduğu için tüm maçların İstanbul’da oynanamayacağını belirten Albayrak; "Beşiktaş sadece Beşiktaş semtinin değil Türkiye’nin takımı olduğu için bizim her yerde taraftarımız var" dedi.

"BİZ BU HALKIN TAKIMIYIZ VE BU HALKI TEMSİL EDİYORUZ"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Çarşamba günü yaptığı açıklamada kulübün hentbol maçları için Sinan Erdem Spor Salonu’na talip olduğunu söylemişti. Fikret Orman; "Hentbol takımının oynayacağı salonla ilgili federasyonun kuralları var. Buna uygun salon Sinan Erdem. Burasının da özel bir zemin malzemesi var, bize ‘satın alın’ dediler, biz ‘tamam’ dedik. Alıyoruz fakat onun serilmesi bir gün alıyor, kaldırılması da bir gün alıyor. Maçın oynanacağı günü de düşünecek olursanız üç gün oluyor. Biz bütün branşlarda bu ülkeyi temsil ederken bu sporlara kaynak aktarıyoruz ama salon bile bulamıyoruz. Allah’tan Göksel Gümüşdağ bakıyor şu anda, onunla konuştuk, bir indirim yapacaklar ve bu problem ortadan kalkacak gibi görünüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş’ın resmi sitesinde bugün (26.03.2014) saat 13:00 de yapılan açıklama:

Beşiktaş JK Mogaz ilk iç saha maçını seyirci kapasitesi azami 16 bin kişiye yükseltilebilen İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacak. Geride kalan 4 maça ise 5000 seyirci kapasiteli Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Beşiktaş Mogaz’ın VELUX EHF CL’de iç saha fikstürü şu şekilde olacak:

05.10.2014 Beşiktaş Mogaz – KIF Kolding Kobenhavn ( Sinan Erdem S.S. )
16.10.2014 Beşiktaş Mogaz – SG Flensburg-Handewitt (Şehit Polis Recep Topaloğlu S.S.)
16.11.2014 Beşiktaş Mogaz – Alingsas HK (Şehit Polis Recep Topaloğlu S.S.)
29.11.2014 Beşiktaş Mogaz – Orlen Wisla Plock (Şehit Polis Recep Topaloğlu S.S.)
18-22.02.2015 Beşiktaş Mogaz – Barcelona (Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu)

Bakmadan Geçme