Beşiktaş’ta Kaptan ve Yunus’un Açıklamaları

EHF Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan Beşiktaş Mogaz Takımının oyuncuları İbrahim Demir ve Yunus Özmusul, Beşiktaş resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

İbrahim Demir: ‘Dünya devleri İstanbul’a gelecek, bizi ve taraftarımızı görecek’
 
Kaptanİbrahim Demir, güçlü rakipler karşısında net skorlar alarak EHFŞampiyonlar Ligi gruplarına kaldıklarını belirtti ve şunları söyledi:
 
“Dünve bugün muhteşem oynadık. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi gruplarınakalmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Takımımdaki her arkadaşım yürekli vecesurca savaştı ve bu hedefi gerçekleştirdik. Takımımla gurur duyuyorum.Dün yendiğimiz Haslum HK, Norveç hentbolunun önde gelen takımlarındanve iyi oyunculara sahip ama inancımız, kararlılığımızla kazanan tarafbiz olduk. Bugün oynadığımız HCM Constanta takımı ise geçen yılın EHFfinalistiydi. Bu kuvvetli takımları net skorlarla yenerek Beşiktaş’ınhentbol tarihinde bir ilke imza attık. Sahadaki hentbol ve tribündekiBeşiktaş seyircisi muhteşemdi. Artık Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Dünyadevleri İstanbul’a gelecek ve kara kartalın karşısına çıkacak.Beşiktaş’ı ve seyircisini görecek. Hentbolun zirvesindeyiz. Bugünmutluyuz ve bunu kutluyoruz. Yarından itibaren planlamaya başlayacağız.Tekrar tüm takım arkadaşlarımı gönülden kutluyorum ve hepsinialınlarından öpüyorum.”

Yunus Özmusul: ‘Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldığımız için mutluyuz’
 
Constantmaçında gösterdiği performansla yıldızlaşan Beşiktaş Mogaz Takımınınkalecisi Yunus Özmusul, Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldıkları içinmutlu olduklarını söyledi.
 
“Bugün sahaya Beşiktaş Mogaz olarakTürk hentbolunda tarihe geçmek için çıktık. Şampiyonlar Ligi’ndegruplara kalmaktan başka bir düşüncemiz olmadı ve bunu başardık. Baştansona çok iyi mücadele sergiledik. Ben kaleci olarak bu takımın birparçasıyım ve üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek için elimdengeleni yaptım ve çok da keyif aldım. Bugün burada gurbetçitaraftarlarımız bizi çok güzel ateşlediler ve Beşiktaş’ın her yerdeolduğunu gösterdiler. Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığımız içinmutluyum. Beşiktaş Mogaz oyuncuları, teknik kadrosu ve taraftarlarımızbu başarıyı hak ediyor.”

Bakmadan Geçme