Beşiktaş’ta Teknik Kadro Galibiyete İnanıyor

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası 2. tur ilk maçında bugün(cumartesi) İsviçre’nin Pfadi Winterthur takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 89. karşılaşmasını oynayacak.

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nın 2. turunda İsviçre temsilcisiPfadi Winterthur ile oynayacak olan Kara-Kartal, iki maçlı elemeyöntemine göre oynanacak turun ilk maçında rakibini İstanbul’da konukedecek.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 16:00’da başlayacak.

HaberMüsabaka ile ilgili olarak Antrenörlerden İlker Şentürk,  Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, " İsviçre temsilcisi Pfadi Winterthur ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. İsviçre temsilcisi genç ve çok mücadele eden bir ekip. Beşiktaş olarak teknik ekip ve sporcularımız ile tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Açıkçası Beşiktaş olarak biz çekinmiyoruz. Rakiplerimizin bizden ve taraftarlarımızdan çekinmesi gerekiyor. Biz iyi bir mücadele sergileyip , takım oyunu ve mücadeleci ruhumuzla, arkamızda da en büyük itici gücümüz taraftarımız ile müsabakadan galip ayrılan biz olacağız diye düşünüyorum."dedi

Taraftarlara da seslenen İlker Şentürk, "Süleyman  Seba’yı tüm taraftarlarımızın dolduracağını ve muhteşem bir atmosferde galibiyete imza atacağımızı düşünüyorum. Tüm Kara-Kartalları müsabakaya davet ediyorum."dedi.

Beşiktaş Avrupa kupalarında oynadığı maçlarda şu sonuçları elde etti.
 
Şampiyonlar Ligi: 14 maçta,12 yenilgi, 2 galibiyet,
EHF Kupası: 48 maçta, 29 yenilgi, 16 galibiyet ve 3 beraberlik,
Kupa Galipleri: 8 maçta, 7 yenilgi, 1 galibiyet,
Challenge Kupası: 14 maçta, 7 yenilgi, 6 galibiyet 1 beraberlik
City Kupası: 4 maçta, 3 yenilgi, 1 beraberlik

Bakmadan Geçme