Beşiktaş’ta yaprak dökümü

Beşiktaş Mogaz’da yeni sezon öncesi önemli ayrılıklar yaşanıyor…

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz HT yeni sezon öncesinde transferlerden çok ayrılıklarla adından söz ettiriyor.

Geride bıraktığımız sezon sonunda Sağ Kanat Ercan Aşıkoğlu ve Oyun Kurucu Şenol Boyar ile yolların ayrılmasının ardından geçtiğimiz gün iki önemli oyuncunun Twitter’dan duyurduğu ayrılık haberi Beşiktaş taraftarlarını üzdü. Taraftarlar, Aşıkoğlu ve Boyar şokunu atlatmaya çalışırken Beşiktaş formasını daha uzun yıllar giyeceklerine inandıkları iki oyuncularını daha kaybetmiş oldu.

İKİ YILDIZDAN BEŞİKTAŞ’A VEDA 

Sağ Oyun Kurucu Ömer Ozan Arifoğlu ve Sol Kanat Uğur Çoban mikroblog sitesi Twitterdan yaptıkları açıklamalarla sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiklerini duyurdu.

OZAN ARİFOĞLU:

“Sevgili Beşiktaşlı abilerim, kardeşlerim,dostlarım… 

15 yıldır formasını terlettiğim BEŞİKTAŞ arması ile 1 yıl daha sözleşmem olmasına rağmen, iş hayatımdan dolayı teknik ekip ve yönetimle bir araya gelerek karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldık…

Dile kolay 15 yıl… 

Belki de kulübün en eski sporcularından, personelinden biriyimdir. Bu zaman içerisinde sayısız başarılar, çok güzel dostluklar ve tarifi olmayan mutluluklar yaşadım. Yeri geldi taraftar oldum, yeri geldi maçta kırmızı kart yeyip sizlerle beraber takımımı tribünden destekledim. Feda mı demedik , cefasını mı çekmedik ama hiç bir zaman şahsım ve takım olarak BEŞİKTAŞ’ı yalnız bırakmadık.

Şimdi sefasını sürme zamanı, benim de veda deme zamanım geldi. Buralara ne yazsak boş, iyisiyle kötüsüyle çok güzel zamanlar geçirdim. Sizlere teşekkür etmeden geçemedim, yapamadım. Beni abi olarak gören, kardeşi olarak seven ve bu değerli kulübe ait olduğumu hissettiren herkese teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın, hakkınızı helal edin.”

UĞUR ÇOBAN:

“2008 yılında girdiğim BJK Hentbol A takımına bugün itibari ile karşılıklı anlaşarak veda ediyorum…

Bugüne kadar bana inanan, destek olan, seven ve sayan herkese teşekkür ederim. 

Hocalarıma ve takım arkadaşlarıma da teşekkür ederim, onlara önümüzdeki yıllar için başarılar diliyorum.

Hakkım helaldir. Sizde hakkınızı helal edin. Şimdiden iyi bayramlar. Görüşmek dileğiyle…”

“UZUN VADEDE FAYDALANACAĞIZ” 

Hentbol şubesinden sorumlu Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Uğur Çoban ile geçtiğimiz yıl Temmuz ayında imzalanan 2 yıllık sözleşme sonrası; “Yaşı itibariyle kendisinden uzun vadede çok faydalanabileceğimizi düşünüyorum” demişti. 

Haber

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Genç oyuncularının duyurusundan sonra Beşiktaş JK’nın resmi sitesinde şu açıklama yayımlandı:

“Beşiktaş Mogaz Takımımıza uzun yıllar hizmet etmiş; Ozan Arifoğlu, Uğur Çoban ve Şenol Boyar ile yollarımız ayrıldı.

Ozan Arifoğlu, Uğur Çoban ve Şenol Boyar’a bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş Mogaz Takımımızın altyapıdan Türk hentboluna kazandırdığı Ozan Arifoğlu, 10 sezon boyunca Beşiktaş Mogaz Takımımızın formasını başarıyla giydi. Arifoğlu 10 sezonda takımımızın kazandığı 9 Süper Lig, 7 Türkiye Kupası ve 6 Süper Kupa şampiyonluğunda katkıda bulundu.

Bir diğer altyapımızdan yetişip Türk hentboluna kazandırdığımız oyuncu Uğur Çoban, 6 sezon giydiği Beşiktaş Mogaz formasıyla; 6 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Şenol Boyar, takımımızda 5 sezon yer aldı ve 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.”

Bakmadan Geçme