Beşiktaş’tan Bundesliga’ya 2. transfer

Beşiktaş Mogaz’ın başarılı oyun kurucusu Erwin Feuchtmann Perez, Bundesliga’nın köklü ekiplerinden TBV Lemgo’ya transfer oldu.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – TBV Lemgo, Beşiktaş Mogaz HT’nin Orta Oyun Kurucusu Erwin Jan Feuchtmann Perez ile 30 Haziran 2016’ya kadar geçerli olmak üzere 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

“ERWIN’İN TERCİHİNDEN MUTLUYUZ”
İmza töreninde konuşan TBV İdarecisi Jörg Zereike; “Erwin’in Lemgo’yu tercih etmesinden ötürü çok mutluyuz. Erwin çok yönlü ve güçlü bir oyuncu” dedi.

BEŞİKTAŞ FLENSBURG MAÇI DÖNÜM NOKTASI
Erwin’i ilk kez Beşiktaş ile Flensburg arasındaki Şampiyonlar Ligi maçında fark ettiğini söyleyen TBV Teknik Direktörü Florian Kehrmann; ”O maçtan sonra onu dikkatle takip etmeye başladım. Genç, güçlü, hırslı ve uluslararası tecrübeye sahip tam bir takım oyuncusu. Bu tip oyunculara Bundesliga’da kendilerini kanıtlamaları için şans verilmesi gerektiğine yürekten inanıyoruz” dedi.

KEHRMANN EFSANESİ
Transfer haberinini kulübün resmi sitesinde yayımlanmasından sonra görüştüğümüz Erwin Jan Feuchtmann Perez Hentbolhaber.Net’in sorularını yanıtladı. İşte o sorular ve başarılı oyuncunun cevapları:

*Neden Lemgo?

Bundesliga’nın bir parçası olmak o takıma imza atmak için yeterli bir neden. Ayrıca hoca Florian Kehrmann .

*Lemgo’nun hedefleri?

Bundesliga puan tablosunda iyi bir yerde yer almak.

*Seni nasıl ikna ettiler?

Florian beni aradı ve oyunumu beğendiğini söyledi. Bu beni çok mutlu etti. Sonrasında pazarlık görüşmeleri çok kolay ilerledi.

*Lemgo cephesinde kararına etki eden bir oyuncu oldu mu?

Sadece Florian Kehrmann. Çocukken onu izlerdim. Benim efsanemdir. Beni ikna eden sadece onun ismiydi.

*Beşiktaş taraftarına mesajın?

Daha önce facebook ve instagramda yayımladığım mesajımı size de gönderiyorum:

“Kariyerimdeki en güzel sezonlardan biriydi. Besiktaş’taki herkese, takım arkadaşlarıma ve tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Kendimi her zaman evimde hissettim. Bu takımın renklerini üzerimde taşımak, sahada harika taraftarlarla beraber bu takım için oynamak benim için çok büyük bir onurdu. Gelecekteki karşılaşmalarda başarılar diliyorum”

Fotoğraf: tbv-lemgo.de

Bakmadan Geçme