Beşiktaş’tan Dev Sponsporluk Anlaşması

Beşiktaş Hentbol Takımı’nı , Koç Topluluğu Şirketleri’nden Aygaz A.Ş. destekleyecek.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen törene Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Aygaz A.Ş. Genel Müdürü Yağız Eyüboğlu ve RMK Marine A.Ş. Genel Müdürü Can Öztürk katıldı.

Aygaz A.Ş. Mogaz markası ile 2013-2014 ve 2014-2015 olmak üzere iki sezon için Beşiktaş Jimnastik Kulübü Hentbol Takımı’na sponsor oldu. Sponsorluk kapsamında, Mogaz logosu bütün takım oyuncularının ve teknik ekibin maç formaları ile forma satış replikasında yer alacak.

Aygaz A.Ş. Genel Müdürü Yağız Eyüboğlu yaptığı açıklamada : " Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen LPG markalarından biri olan Mogaz markamızla sporun birçok alanında başarılara imza atan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Erkek Hentbol Takımı’nın 2013-2014 ve 2014-2015 dönemlerinde sponsorluğunu üstleniyoruz. Koç Topluluğu’nun üç önemli şirketinin yaratacağı sinerji ile Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne önümüzdeki iki sezon destek vermek üzere bugün burada atacağımız imza hepimizi son derece heyecanlandırıyor " dedi.

Eyüboğlu, Aygaz olarak eğitimden kültüre, çevreden sağlığa kadar pek çok alanda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek toplumsal hayatı sosyal yatırımlarla zenginleştirmek için çalıştıklarını vurguladı.

Eyüboğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Aygaz ve Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Mogaz markamız için bu anlaşmanın ayrı bir önemi var. Sporun toplumsal gelişime katkısının öneminin bilincinde bir şirket olarak bugüne kadar çeşitli spor organizasyonlarına destek verdik. Şimdi uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar büyük çaplı bir projenin içinde yer alacağız. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bu sponsorluğun şöyle önemli bir özelliği daha var: Türkiye’de özel sektörde ilk defa bir şirket bir spor kulübünün hentbol takımına sponsor oluyor. Böylece bir ilke imza atmanın mutluğunu da yaşıyoruz. Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 5 yıldır arka arkaya şampiyonluk kazanmış çok başarılı bir takım. Bir Aygaz markası olan Mogaz’ın desteğiyle Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı’nın Türkiye Hentbol ligindeki başarılarını ülkemiz dışına da taşıyacağına, ülkemizde hentbola olan ilgiyi daha da artıracağına gönülden inanıyorum. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum. " dedi.

"ERKEK HENTBOL TAKIMI İÇİN BİR İLK"

Başkan Fikret Orman, Erkek Hentbol Takımı için ilk kez bir sponsorluk anlaşmasının yapıldığını da belirterek, " Dünyada ve özellikle Avrupa’da futboldan sonra hentbol çok ilgi görüyor. Ülkemizde ise çok fazla ilgi görmüyor, ancak her geçen gün trendi artıyor. İnanılmaz başarılı, üst üste şampiyon olan başarılı bir Hentbol Takımımız var. Aygaz grubu markalarından Mogaz Otogaz ile sponsorluk anlaşması yapıyoruz. " dedi.

 

Bakmadan Geçme