Beton Adamlar iddialı

Sezona Avrupa, lig ve kupa olmak üzere 3 kulvarda iddialı bir şekilde giren Beton Adamlar, ikinci devrenin ilk maçına çıkacak.

Beton Adamlar, Avrupa kupalarından elenmelerine rağmen kalan iki kupada da iddialarını sürdürüyor.17 Şubat’ta ikinci yarının ilk maçına çıkacak olan Beton Adamlarda hazırlıklar ise tüm hızıyla sürüyor.

Selkaspor Yönetim Kurulu üyesi Evren Olcay da ikinci yarı öncesi takımın genel durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yönetim Kurulu Üyesi Evren Olcay, lig takımları arasında en iddialı takımlardan biri olduklarının altını çizerek; “Sezona Avrupa Kupalarından elenerek başladık diyebiliriz. Ne var ki kupanın en favori takımının ilk turda karşımıza çıkması bizim için şanssızlık oldu. Ama Selkaspor olarak ligde ilk yarıyı 2. Sırada tamamladık ve kupada iddiamızı sürdürüyoruz. Lige hızlı bir başlangıç yaptık. 3 günde bir maç yaparak bugünlere geldik. Gerek Beşiktaş maçında, gerekse Göztepe maçında aldığımız mağlubiyetlerde ise maç başında sakatlık yaşayan ya da kart gören oyuncularımız oldu. Puan kayıplarımızda takımımızın yetersizliğinin söz konusu olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Takımdan gönderilen oyuncular ile ilgili de açıklamalar yapan Olcay; “Kosteski, Vladyslav ve Eldar ile yollarımızı devre arasında ayırma kararı aldık. Bu kararlarımızda öncelikli olarak Avrupa hedefimizin masadan kalkmış olması etkili oldu. Giden oyuncularımızın yerine altyapımızdan oyuncuların yanı sıra Sırp sol oyun kurucu Nikola Milosevic’i getirdik. Takımımızın bütününe baktığınızda hepsinin Mili takımlarında bölgelerinin oyuncuları olduğunu görebilirsiniz. İkinci yarıda daha sade ama daha birbirine kenetlenmiş bir Selkaspor izleyeceğinizi söyleyebilirim” dedi.

Evren Olcay; “Hiçbir maçın kolay geçmeyeceğinin bilincindeyiz. Ligin alt sıralarına dahi baktığınızda genç ve dinamik ekipler görüyorsunuz. Ekibimiz ve takımımız kolay geçmeyecek bu karşılaşmalarda tecrübelerini ortaya çıkararak şehrimizi ligde layık olduğu yere taşıyacak” sözleriyle takıma olan güvenlerini sözlerine ekledi.

Olcay; son olarak taraftarı 17 Şubat Pazar günü saat 17:00’da Porsuk Spor Salonu’nda oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediyesi maçına davet ederek “Kurulduğumuz günden bu yana hep daha iyiye doğru giden bir grafik izledik. Bu konuda taraftarımızın ve Eskişehirli sporseverlerin emeği yadsınamaz. Bizi bu maçta da yalnız bırakmayarak ikinci yarıya güzel bir şekilde başlamamıza katkı vermelerini takım olarak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Bakmadan Geçme