Betül Yılmaz İmzayı Attı

Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, milli sporcu Betül Yılmaz'ı renklerine kattı.

Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’nde mücadele eden KastamonuBelediyespor, A Milli Kadın Hentbol Milli Takımı oyuncuları YaseminŞahin ve Serpil İskenderoğlu’nun ardından bir diğer milli sporcu BetülYılmaz’ı da renklerine bağladı. Bir süredir transfer için görüştüğü 26yaşındaki başarılı hentbolcu Betül Yılmaz, prensipte anlaştığı KastamonuBelediyespor ile sözleşme imzalamak üzere Kastamonu’ya geldi.

Düzenlenen imza töreninde konuşan milli sporcu Betül Yılmaz,"Kastamonu’da büyük başarılara imza atmak istiyorum. KastamonuBelediyespor, yeni bir kulüp olsa da Kastamonu ili köklü bir hentbolgeleneği olan ve hentbolda adından söz ettirmeyi başarmış bir şehir.Böyle bir takıma katıldığım için mutluyum. İnşallah hep beraber büyükbaşarıların altına imza atmayı başarırız" dedi.

Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal ise Ordu BoztepeGönülspor’da yaşanan maddi kriz sonrası daha önceden de kadrolarınakatmak istedikleri Betül Yılmaz ile sonunda anlaşmaya vardıklarınıbelirterek, "Transfer çalışmalarımıza bu yıl geç başladık. Ancak dahasonra Süper Lig takımlarında Ordu Boztepe Gönülspor’da yaşanangelişmeler, bizim lehimizde sonuçlar doğurdu. Daha önceden talipolduğumuz ancak o zaman çeşitli faktörlerden dolayı transferlerinigerçekleştiremediğimiz üç milli oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Sonolarak Betül Yılmaz transferiyle zaten güçlü olan kadromuz daha dagüçlendi" diye konuştu

Haber

Bakmadan Geçme