Beyhan: “Güvendiğimiz bir yolculuğa çıktık”

Antalyaspor Kulübü açılış maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK'yı mağlup ederken 2. haftayı maç yapmadan geçti. Lig’in 3. haftasında Antalyaspor, Mamak Belediyesi GSK ile karşılaşacak.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Mamak Belediyesi GSK ile Lig’in 3. haftasında 2. maçına çıkacak olan Antalyaspor Kulübü kaptanı ve sol kanat oyuncusu Savaş Beyhan sezonu değerlendirirken yarın oynanacak maça dair açıklamalarda bulundu.  

Lig sürecini değerlendiren ve takımdaki uyuma dikkat çeken Beyhan, “Yoğun bir hazırlık sürecinden geçtik. Takım olarak Lig’e iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Lig’e sürpriz bir sonuçla başladık ve daha çok sürpriz sonuçla karşılaşacağız. Takımımızda şu an 6 eski oyuncu var. Diğer oyuncular takımımıza yeni katıldı. İlk maçta takımın ruh halinden uyum sürecini atlattığımız belli oldu. Takımın birliği oluştu ve bu şekilde Lig’e devam ediyoruz. Lig uzun bir süreç ve önümüze iyi hedefler koyduk. Bu doğrultuda güzel işler başaracağımızı düşünüyorum. Genç bir kadro olduğumuz için hatalara müsaitiz. Hatalarımızı mimumuma indirerek güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Beyhan, Mamak Belediyesi GSK ile oynanacak maç için ise şunlar söyledi: “Mamak yeni, güçlü bir takım ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Biz de kendimize güveniyoruz. Güvendiğimiz bir yolculuğa çıktık. İyi ve kötü zamanlar olacaktır. Fakat şu an önümüzdeki maça odaklandık”

Bakmadan Geçme