Beykoz Avrupa arenasında

Geçen sezon elde ettiği 2.lik ile ülkemizi EHF Kupası’nda temsil edecek Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün rakibi belli oluyor.

HENTBOLHABER.NET –  Erkekler EHF Kupası’nda Ülkemizi Beykoz BLD SK temsil edecek. Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, EHF Kupası’na 1.Eleme Tur’undan itibaren katılacak. Ülkemizi EHF Kupası’nda temsil edecek olan tek ekip olan Beykoz Belediyesi SK, Avrupa’nın ikinci en önemli kupasında mücadele edecek.

HaberBeykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Muharrem Kaşıtoğlu, geride kalan 3 yıllık süreçte çok önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Kaşıtoğlu, ” Geçen sezon ilk mücadeleye çıktığımız Erkekler Hentbol Süper Liginde sezonu ikinci sırada tamamlayarak, Avrupa Kupalarında oynama hakkı elde etmiştik. 18 Temmuz’da değişik ülke temsilcileri olan 15 Takım arasından rakibimiz belli olacak. Çok uzun yılların ardından İlçemizi ilk kez takım sporlarında Avrupa’da temsil edeceğimiz için mutluyuz ” diye konuştu.

18 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonucu Beykoz BLD SK‘nın rakibi belli olacak.

Beykoz BLD SK’nın muhtemel rakipleri ise şöyle: RK Dubrava-Hırvatistan, SL Benfica-Portekiz, BSK Handball Elite-Norveç, ZTRZaporozhye-Ukrayna, Dukla Praha Çek Cumhuriyeti, Valur FC İzlanda, Maccabi S.Rishon Lezion-İsrail, Ing-signis HB West Wien-Avusturya, Achiless Bocholt-Belçika, HC Vojvodina-Sırbistan, IEK Xynı Dikeas-Yunuanistan, KH Besa Fam Gas-Hollanda, HB Esch-Luksenburg, Pölva Serviti Estonya

 




Bakmadan Geçme