Beykoz zoru başardı

Beykoz Belediyesi SK, Erkekler EHF Kupası’nda 2. Tura yükseldi.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler EHF Kupası 1. Tur rövanş maçında Beykoz Belediyesi SK, Kosova temsilcisi KH BESA Fam Gas takımını konuk etti.

Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin 15:10 üstünlüğü ile bitti. İkinci devrede farkı artırmayı başaran temsilcimiz müsabakayı 35:23 kazanarak toplamda 52:56 ile EHF Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

3 Eylül’de oynanan deplasmandaki ilk maçta temsilcimiz 29:21 mağlup olmuştu. Temsilcimizin her durumda 9 sayı veya üzerinde farklı kazanması ya da 8 sayı fark atsa dahi rakibinin deplasmanda attığı gol sayısının Beykoz’un deplasmanda attığı gol sayısından az olması gerekiyordu.

GÜLDAL’DAN 9 GOL

Sol Kanat Alp Eren Pektaş’ın üç 2 Dakika Cezası nedeniyle diskalifiye olduğu müsabakanın en skorer isimleri 9’ar golle Beykoz’dan 93 doğumlu Sağ Kanat Ömer Faruk Güldal ve Kosova ekibinin Bosna Hersek’li Sağ Oyun Kurucusu Goran Biljaka oldu.

Her iki takıma da dörder 7 Metre çalındı. İki ekip de tüm 7 Metre atışlarını gole çevirdi.

Müsabakayı İtalyan hakem çifti Marco Di Domenico – Lorenzo Fornasier yönetirken, müsabakada gözlemci olarak Bulgaristan Hentbol Federasyonundan Delyan Genchev görev yaptı.

RAKİBİMİZ İSVEÇ’TEN

Beykoz BSK, EHF Kupası 2. Turunda İsveç ekibi HK Malmö ile karşılaşacak. İlk maç Türkiye’de 07.-08.10.17 tarihlerinde, rövanş müsabakası ise İsveç’te 14.-15.10.17 tarihlerinde oynanacak. 

GOLLER

Beykoz BSK: Ömer Faruk Güldal 9, Afshin Sadeghi Askari 7, Çağlayan Öztürk 5, Volkan Çalıskan 4, Ümit Kırkayak 4, Sajad Nadri 3, Danijel Arapovic 1, Ozan Erdoğan 1, Alp Eren Pektaş 1 

KH BESA Fam Gas: Goran Biljaka 9, Tarik Medic 7, Kastriot Jupa 3, Drilon Tahirukaj 3, Jon Muqolli 1

2 DAKİKA CEZASI

Beykoz BSK: Sajad Nadri, Ozan Erdoğan, Çağlayan Öztürk (2),  Alp Eren Pektaş (3 – Diskalifiye) 

KH BESA Fam Gas: Kastriot Jupa, Bajram Idrizi, Bujar Ramosaj

SARI KARTLAR

Beykoz BSK: Ümit Kırkayak, Danijel Arapovic, Alp Eren Pektaş  

KH BESA Fam Gas: Drilon Tahirukaj, Bajram Idrizi, Ante Kukrika

 

 

Bakmadan Geçme