Beykoz Belediyesi GSK-Anorthosıs Famagusto maçı TRT SPOR 2’de

Pazar günü Avrupa Hentbol Federasyonu EHF European Cup 3.Tur ilk maçında Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Kıbrıs Rum Kesimi Takımı Anorthosis Famagusta ile karşı karşıya gelecek olan Beykoz Belediyesi GSK’da hazırlıklar tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesi GSK-Anorthosıs Famagusto EHF Cup 3.Tur İlk Müsabakası Pazar Günü Saat 19.00’da Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanacak.

Maç TRT 2 Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Mesut Ilgın maç öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Rakibin maçlarını izledik. Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı deyip geçmemek lazım. Güzel, çağdaş, canlı, diri, sert bir takımla oynayacağız. Hafife alınacak bir takım değil. Maça gevşek başlamamak lazım. Ciddiye alıp ciddiyeti maç boyunca muhafaza etmek durumundayız. Güzel savunma yaparsak galibiyetle ve avantajlı bir skorla ikinci maça gideceğimize inanıyoruz. Açıkçası Spor Toto maçımız varken bu maçı düşünemedik. Erteleme maçları, normal lig maçları derken yoğun tempo akabinde Anorthosis Famagusta maçına tam anlamıyla Spor Toto maçından sonra odaklandık.

Ümit eksik, onun eksikliğini çok hissediyoruz. Cemal’in, Milli maç sonrasında sakatlığı bulunuyor, yüzde yüz performans alamıyoruz. Ozan ilk şutunu geçen maçta attı, yavaş yavaş adapte olacak. Fatih de oynayamayacak, hazır değil. Her şeye rağmen kafa olarak hazırız, Spor Toto elimizden geleni yapacağız.”

 

Bakmadan Geçme