Beykoz Belediyesi SK – Antalyaspor maçına itiraz var!

Erkekler Süper Ligi 18.Hafta maçında Beykoz Belediyesi SK’ya son temdit 7metresi ile mağlup olan Antalyaspor’dan müsabaka sonrası itiraz geldi.

HENTBOLHABER.NET – Antalyaspor deplasmanda Beykoz Belediyesi SK’ya 25:24 yenilerek ligde yara aldı.

Antalyaspor Kulubü Derneği Başkanı Nafiz Tanır’ın tribünde takip ettiği maçta, ilk devre ev sahibi Beykoz Belediyesi SK’nın 12:10 üstünlüğü ile sona erdi. Antalyaspor, ikinci devreye iyi başladı ve ilerleyen dakikalarda farkı kapatıp 3 farkla öne geçmeyi de başardı. Beykoz Belediyesi, son 5 dakikaya girilirken toparlandı ve oyunda dengeyi kurdu. Maçın son dakikasında normal süresi 24:24 eşitlikle girilirken, korna bitiş sesi ile Antalyaspor’un yaptığı hareketi ağır sportmenlik dışı davranış olarak değerlendiren maçın hakemleri sürenin bitmeden faul olduğunu söyleyip yeni kurallar gereği temdit 7mt atışına karar verdiler. Atılan 7mt atışını gole çeviren Beykoz Belediyesi SK maçı 25:24 kazandı.

Antalyaspor’un Hentbol Şubesi Sorumlusu Hakan İrban, atışın maç bittikten sonra yapıldığı kanısında olduklarını belirterek, “İnceliyoruz. Gerçekten de maç bittikten sonra atış yapılmışsa itiraz edeceğiz” dedi. Antalyaspor’un resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; “Takımımız federasyon kurullarına maçın tekrar izlenmesi ve maç sonucunun teyidi yada değiştirilmesi konusunda itirazda bulundu” denildi.




Bakmadan Geçme