Beykoz Belediyesi SK Kastamonu yolcusu

Süper Lig hedefi olarak yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beykoz Belediyesi SK, Kastamonu’da hazırlıklarına devam edecek.

HENTBOLHABER.NET – Yeşil-Mavili ekip 10-21 Ağustos Tarihleri arasında Kastamonu-Araç’da Kamp yapacak.

Beykoz Belediyespor Antrenörleri İsmail Tarakçı ve Akın Yenigün yaptıkları ortak açıklamada bu sezon THF 1.Ligini Şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lige yükselmek istediklerini söylerlerken, “ Kadromuza önemli takviyelerde bulunduk, geçen sezonki kadromuzdan  8 oyuncumuz ile yolları ayırıp 8 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. 2 Transfer daha yapma düşüncesindeyiz. 22 Temmuz’dan beri çalışmalarımıza Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksinde devam ediyoruz. Yeni gelen arkadaşlar ile kadrodaki mevcutisimler bir birlerine kolayca adapte oldular. Şu anda çok güzel bir hava yakaladığımızı söyleyebiliriz. Önümüzdeki hafta 1o gün sürecek bir Kastamonu-Araç kampımız olacak, akabinde İstanbul’a dönüp Türkiye Kupası karşılaşmalarına çıkacağız. Burada da ilk 3 takım arasına ismimizi yazdırıp bir üst tura çıkma düşüncesindeyiz “ diye konuştular.

 Haber

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise yaptığı değerlendirmede, “ Geçen sezon söz verdiğimiz gibi takımımız , THF 1.Ligine çıktı. Bu sezon içinde oldukça iddialı bir kadro kurduğumuzu söyleyebilirim. İsmail ve Akın Hocalarımızın transfer listesindeki isimleri kadromuza dahil ettik. Aramıza yeni katılan sporcu kardeşlerimize hoş geldin dileklerimi  iletirken, aramızdan ayrılan sporcularımıza bundan sonraki spor yaşantılarında başarılar temenni ediyorum. Bu arada lig öncesinde ilk sınavımızı Türkiye Kupası karşılaşmalarında vereceğiz. Güçlü takımlar arasından sıyrılıp adımızı bir üst tura taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme