Beykoz Belediyesi’nden Hentbol şöleni

Beykoz Belediye Başkanlığı ile Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği Hentbol Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda gerçekleşen şölene, Beykoz İlçesi Okullarından 8 okul takımı ile konuk Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü  Hentbol Okulundan 2 ayrı takım iştirak etti. Şölen kapsamında toplam 9 müsabaka zevkli ve heyecanlı görüntülere sahne olup oynanırken, verilen arada sporcuların velileri 7 metre atışı yarışmasına katıldı. Tribünlerde de ilgi gören şölende katılan tüm takım sporcularına madalyalar takdim edildi.

Haber

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımının antrenörlerinden Akın Yenigün açılış konuşmasını yaparken, ” Hentbol Şubesini yeni kurmuş bir kulüp olarak, ilk kez bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. İnşallah bu şöleni geleneksel hale getireceğiz. Beykoz Belediyesi ile Beykoz Belediyespor’un ortaklaşa düzenlediği şölenimizde 10 ayrı takım mücadele edecek. Biz buradan yetiştireceğimiz sporcu öğrencilerimizi özel okul ve üniversitelere hazırlayarak, ileride birer milli sporcu olmaları yönünde gayret sarf edeceğiz. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara bulaşmamaları için bu tür sportif faaliyetlere çok ihtiyaç olduğu düşüncesindeyim. Bizlere Beykoz Belediyespor Hentbol Şubesini kurarak güvenen, destek olan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanımız Sayın Muharrem Kaşıtoğlu’na en kalbi duygularımız ile şükranlarımızı sunuyoruz ” diye konuştu.

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise yaptığı konuşmada, ” Toplumda kötü alışkanlıkların, madde bağımlılığı gibi olumsuz konuların gündemde olduğu günümüzde, bu olumsuzluklara baş edebilmenin yolunun çocuk ve gençlerimizi sportif faaliyetler ile buluşturabilmekten geçtiğini söylemek isterim. Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek’in bu yönde birçok çalışmaları, projeleri yer almakta. Ben başkanımız ile çalıştığım 7 yıl süresince kendisinin bu konuda sonuna kadar samimi olduğunu, spor alanları yapımında gayret sarf ettiğini, spor kulüplerimize yardımlarda bulunduğunu yakinen biliyorum. Onun sunduğu imkanlar ile Belediyespor Kulübümüzde değişik spor branşlarında da faaliyete başladık. Hentbol Takımımız da kuruluşundan 1 yıl bile geçmeden, A Takım düzeyinde yaşadığı şampiyonluk ile 1.Lige yükselme başarısı gösterirken, kurmuş olduğumuz okul spor takımları ile de kulübümüzün altyapısını oluşturmaya başlamıştır. Biz kulüp olarak çok şanslıyız ki, takımımızda iki deneyimli milli antrenörler Akın Yenigün ve İsmail Tarakçı gibi isimler var. Hentbolun bilinen bir spor dalının olmadığını, en azından ilçemiz için cazip bir spor dalı olmadığını biliyorduk, ancak bugün ortaya çıkan görüntü bizim doğru bir tercih yaptığımızın ve de ileride hem de çok yakın bir zaman diliminde iyi yerlere gelebileceğimizin bir göstergesi olmuştur.” diye konuştu.

Beykoz Belediyesi ile Beykoz Belediye Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği Hentbol Dostluk Şöleninde takımlar arasında gerçekleşen karşılaşmalarda şu skorlar alındı ;

Fatin Hoca İlkokulu-Hacı Numan Ortaokulu : 3-5

Çubuklu Ortaokulu-Ahmet Mithad Efendi İlkokulu : 1-2

Beykoz Yıldızlar Karma-Paşabahçe Ortaokulu : 1-1

Hacı Numan Ortaokulu-Üsküdar Nursen Fuat Özdayı Ortaokulu  ( A ) : 1-5

Ferda Turan Takmaz Ortaokulu-İshakağa Ortaokulu : 2-2

Üsküdar Nursen Fuat Özdayı Ortaokulu ( B )-Fatin Hoca İlkokulu : 7-1

Ahmet Mithad Efendi İlkokulu-Beykoz Yıldızlar Karma : 1-4

Ferda Turan Takmaz Ortaokulu-Çubuklu Ortaokulu : 1-0

Paşabahçe Ortaokulu-İshakağa Ortaokulu : 1-1

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme