Beykoz Belediyespor adım adım hedefe gidiyor

2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off 2. Tur maçları tamamlandı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 1.turun ilk maçında Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü evinde Beykoz Belediyesi Spor Kulübünü konuk etmişti. İlk maç her iki takım için oldukça çekişmeliydi. Beykoz Belediyesi Spor Kulübü bu heyecanlı geçen maçtan 36-37 skorluk üstünlük ile galip gelmişti.

İkinci maç ise 17 Mayıs tarihinde Süleyman Seba Spor Salonunda oynandı. Ev sahibi Beykoz Belediyesi Spor Kulübü sahadan 33-32lik skor ile üstün gelerek yarı finale adını yazdıran taraf oldu.

Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün Başantrenörü Mesut Ilgın, hentbolhaber.net’e galibiyeti değerlendirdi.

Ilgın’ın açıklamaları şu şekilde: “ Savunmada ve hücumda sorunlarımız vardı.İstediklerimizi gerçekleştiremedik. Her iki maçta da özellikle savunmada çok sıkıntı çektik. Köyceğiz iyi bir takım bunu söylüyoruz zaten. Bu maça da çok iyi hazırlanmışlardı. Çeyrek finalin en zor ve en çekişmeli maçı oynandı. Yarı finaldeki rakibimiz olan Spor Toto Spor Kulübü ile oynayacak olduğumuz maçın hazırlıklarına başlayacağız.”

Maçın en skorer isimleri ise; Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nden elde ettikleri 8 sayı ile ALPEREN ARABACI ve SAMET KANBEROĞLU oldu.

Bakmadan Geçme