Beykoz Belediyespor da veda etti

Hentbol EHF Avrupa Kupası 3.Tur’unda Beykoz Belediyespor, Güney Kıbrıs Rum ekibine her iki müsabakada da mağlup olarak veda etti.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyesi GSK, EHF Avrupa Kupası 3.Tur rövanş maçında Güney Kıbrıs Temsilcisi Sabbianco Anorthosis Famagusta takımı ile karşı karşıya geldi.

 İstanbul’daki ilk müsabakasında rakibine 32-28’lk skor ile mağlup olup temsilcimiz, rövanş müsabakasının ilk dakikalarında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen devre arasına 15-14 mağlup girdi.

Daha önceden sakatlığı bulunan kaptan Ümit Kırkayak, İstanbul’daki ilk maçın başlarında burnu kırıldığı için oyundan çıkmak zorunda kalan Salih Uludağ, genç takımdan bu sezon kadroya dahil edilen Adem Orhun Kömürcü ve Ali Mercan rövanş maçı kadrosunda yer almadılar. Takımın tek yabancısı olan Yurıı Babenkov’da pasaport sorunu nedeni ile maça gidemeyince Beykoz rotasyonda sıkıntı yaşadı.

Müsabakanın ikinci devresinde toparlanan ev sahibi ekip aradaki farkı açtı ve salondan  36-25 galip ayrıldı. Temsilcimiz her iki müsabakada da mağlup olarak Avrupa Arenasına veda etti.

Bakmadan Geçme