Beykoz Belediyespor’un yolu belli oldu

Bu sezon ilk kez kurulan ve yer aldığı Bölgesel Lig müsabakaları
sonunda THF 2.Ligine yükselme başarısı gösteren Beykoz Belediyesi, ligde iddaalı.

Yeşil-Mavili ekip 2.Lig A Grubunda yer alırken, grubunda tanıdık takımlar da yok değil. Geçen hafta içinde Bölgesel Lig müsabakaları 2.Kademe maçları için Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda karşılaşmalara çıkan ve Beykoz Belediyesi Hentbol Teknik Kadrosu tarafından takip edilen İstanbul Bahçeşehir Koleji, Muğla Köyeceğiz Belediyespor, Yalova Belediyespor takımları dışında İstanbul’dan İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü, İzmir’den Karabağlar TML Spor Kulübü, Antalya’dan Serik Belediyespor, Isparta’dan Isparta Gençlik Spor Kulübü A Grubundaki diğer ekipler oldular.

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü İsmail Tarakçı grup ve maç fikstürlerinin belli olmasından sonra yaptığı açıklamada, "Rakiplerimizden bazılarını tanıyoruz, onlarla Bölgesel Ligde de aynı grupta yer almıştık. Grupta güç dengelerine baktığımızda ilk önce Bölgesel Ligden bizimde yer aldığımız A Grubundan Lider çıkan İstanbul takımlarından Bahçeşehir Koleji, Antalya Serik Belediyespor ve bizim favori takımlar olduğu görülmekte. İlk maçımızı deplasmanda Muğla’da Köyceğiz Belediyespor ile yapacağız . Bu takımla geçen hafta Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yaptığımız Bölgesel lig maçından farklı skor ile ayrılmıştık. Dolayısı ile rakibimizi biliyoruz, Muğla’dan deplasman galibiyeti ile döneceğimize eminiz. Sezonun tüm takımlar için hayırlı-uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcılarından Muharem Kaşıtoğlu ise yaptığı açıklamada öncelikle takımına başarılar dilediklerini söylerken, " Bu sezon ilk kez bir Beykoz takımı Hentbol Liglerinde mücadele etmeye başladı. Bölgesel Lig etabını başarı ile tamamladık. 2.Ligde yer alacağımız grup belli oldu. 4 Grupta ilk iki sırayı alacak ekiplerden sonra devam edecek aşamaların ardından en son 2 takım 1.Lige yükselecek. Biz ilk iki takım arasında yer alabilmek için müsabakalara çıkacağız. Beykoz’da Hentbol sporunu özellikle okullardan başlayarak aktif kılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İsmail Tarakçı-Akın Yenigün ikilisinin Teknik kadroda yer aldığı Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı antrenmanlarına önümüzdeki hafta başından sonra kaldığı yerden devam edecek. 16 Kasım Pazar günü ise Muğla-Köyceğiz’de ilk maça çıkılacak.

Haber

Bakmadan Geçme