Beykoz sezonu açtı

Süper Ligin yeni ekiplerinden Beykoz Belediyespor sahaya indi. İstanbul ekibi ilk idmanını dün Paşabahçe’de yaptı.

Bu sezon ilk defa THF Erkekler Süper Liginde mücadele edecek olan Beykoz Belediyespor sezon hazırlıklarına Paşabahçe Stadında yapılan koşu çalışmaları ile başladı.

Beykoz Haber 1908’de yer alan habere göre antrenör İsmail Tarakçı yönetiminde yapılan ilk idman neşeli görüntülere sahne oldu.

Geçtiğimiz yıllarda kadrosunda bulunan pek çok oyuncu ile yollarını ayıran yeşil mavili kulüp, transfer politikasını değiştirmeyerek kadrosunda Türk hentbolunun tecrübeli isimleri ile gençleri biraraya getirdi.

ÜMİT VE CENGİZ YUVADA KALDI

Geçtiğimiz sezon yeşil mavili formayı terleten kaleciler Bedrettin Çakıroğlu ve Veysel Alkış ile Ufuk Çalık ve Musa Günerler ile yolları ayıran Beykoz Belediyespor, iç transferde Refik Tuğyan, Recai Dege, Ozan Erdoğan, Ömer Faruk Güldal, Meriç Asfuroğlu, Ümit Kırkayak ve Kaptan Cengiz Taşkın Hatırnaz ile sözleşme imzaladı.

DIŞ TRANSFER

İstanbul ekibi dış transferde ise şu oyuncularla anlaşmaya vardı:

Haber

“SIRALAMADA İYİ BİR YER BULACAĞIZ”

Beykoz Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar, sezon açılışı münasebetiyle yaptığı açıklamada; ” Transfer döneminde hocamızın belirlediği isimler ile masaya oturup anlaşmalar sağladık. Birkaç oyuncumuzda ufak pürüzler kaldı, öte yandan kadromuzdaki yer alacak 2 yabancı oyuncumuz önümüzdeki günlerde aramıza katılacak. Bilindiği üzere son iki sezonda yaşadığımız şampiyonluklar ile hentbol camiasında oldukça ses getirdik. İnşallah Süper Ligdeki ilk sezonumuzda kendimize sıralamada iyi bir yer bulma düşüncesindeyiz. İyi bir kadro oluşturduğumuzu söyleyebilirim. Aramıza yeni katılın sporcularımıza camiamıza hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Beykoz ile yolları ayıran kaleci Veysel Alkış ile Ufuk Çalık, Süper Ligin yeni ekiplerinden Erzurum Aziziye Belediyesi Termalspor’a, Musa Günerler ise İzmir BŞB SK’ya imza attı.

 

Bakmadan Geçme