Beykoz’da şenlik vardı

İlki geçen sene yapılan ve Beykoz Belediyesi ile Beykoz Belediyespor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği “Hentbol Oyunları’na ilgi büyük oldu.

Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda gerçekleşen “Hentbol Oyunları” tam bir şölen havasında geçti. Beykoz Belediyespor Kulübü ile Beykoz Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte sporcular kadar onların velileri de aynı derecede yüksek heyecan yaşadı.

Beykoz Belediyespor Altyapısı tarafından eğitim verilen 9 İlçe Ortaokulu Takımlarının yanı sıra Beykoz Belediyespor Yıldız-Genç Takım Sporcuları da Hentbol Oyunlarına katılım sağladı. Program sporcuların Antrenörleri eşliğinde yapmış oldukları oyunlar ile başladı. Daha sonra önce velilerden babalar, ardından anneler salona davet edilerek 7 Metre Atışı yarışması gerçekleşti. Beykoz Belediyespor takımı kalecilerinden Salim Sefer’in geçtiği kaleyi adeta şut bombardımanına tutan veliler, bu spor dalı ile filen de tanışmış oldu. Öte yandan etkinliğin bu bölümünde atış yapmak için gelen bayanların sayıları erkeklerden fazla idi. Atışların ardından tüm katılımcılar günün anısı olarak, madalyalar taktim edildi.

Haber

Daha sonra Salona gelen Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu öncelikle son gelen şehit haberlerinin ardından tüm Şehitlerimizi rahmetle ve şükranla andıklarını söyleyip, yaşanan acıların büyük olduğunu söyledi. Başkan Kaşıtoğlu yaptığı konuşmada çocuklarını Hentbol Sporu ile buluşturan Velilere teşekkürlerini iletirken, “Maalesef bugünlerde çocuk ve gençlerimizin muhatap oldukları şey, etrafımızı sarmış durumda. Sigara-Alkol ve diğer olumsuzluklar içeren şeylerden belki de daha kötüsü çocuklarımızın Dijital Bağımlılığı olmuştur. Bilgisayar ve İnternetin esiri olmuş bir nesil yetişmekte” diye konuştu.

Haber

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Belediyespor olarak ilçede ne kadar çok çocuk ve genci spor ile buluşturabilirlerse o derece mutlu olacaklarını söyleyen Kaşıtoğlu, “Belediyeciliği çöp toplamak, asfalt yapmak gibi asli görevlerinin yanı sıra ilçelerinde yaşayan insanları ve de özellikle çocuk ve gençleri daha fazla sportif aktiviteler ile buluşturabilmek, onları sosyal hayata daha fazla katabilmek gibi bir misyonları da bulunmakta. Biz Beykoz Belediyespor olarak değişik branşlarda yüzlerce çocuk ve gencimizi değişik spor branşlarına dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Beykoz’da geçen sene kurulan Hentbol Şubemiz bizlere iki sende 2 şampiyonluk kazandırırken, diğer taraftan okullar bazında yapılan çalışmalar neticesinde 10 okulumuzda Hentbol Takımları oluşturulmuş ve antrenman programları başlatılmıştır. Bugün gelinen noktada yüzlerce çocuğu bu spor dalı ile buluşturduğumuzu görmek gerçekten de çok sevindirici olmakta. Siz değerli velilerimize ve okul yönetimlerine bu düşüncemizin hayata geçirilmesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkürlerimi iletmek isterim” diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Muharem Kaşıtoğlu konuşmasının bitiminde Şehitlerimizin ruhuna gönderilmek için herkesten birer Fatiha okumalarını istedi. Programda daha sonra Başkan Kaşıtoğlu sporcular tek, tek madalyalarını taktim etti. Etkinlik takımlar arasındaki karşılaşmalar ve madalya dağıtım törenleri ile ilerleyen saatlerde sona erdi. Bu programda Beykoz Belediyespor A Hentbol Takım Antrenörlerinden Akın Yenigün ile Takım Sporcularından ve Altyapı Takımlar Antrenörleri Kaleci Salim Sefer, Ufuk Çalık, Zeki Tepekurdu ve Ozan Erdoğan’da organizasyon komitesinde görev aldılar. Takımların maçlarında , okul takımlarının Teknik Sorumluluklarını üstlendiler.

Bakmadan Geçme