Beykoz’dan imza şov

Erkekler Süper Ligi ekibi ve Avrupa arenasında ilk kez mücadele edecek Beykoz Belediyesi SK imza şov yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, Kulüp Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar, Takım Antrenörlerinden Akın Yenigün, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Selim Muslu, Kulüp Müdürü Yaşar Kesici’nin katıldığı imza töreninde yeni antrenör Mesut Ilgın ve oyuncular kendilerini Beykoz Belediyesi’ne bağlayan sözleşmelere imzalarını attılar.

Takım Antrenörü olan İsmail Tarakçı’nın İzmir’e yerleşme kararı almasının ardından Yeşil-Mavili ekipte Antrenörlüğe Mesut Ilgın getirildi. Başkan Kaşıtoğlu, Yeni Teknik Sorumlusu Ilgın ile resmi mukaveleyi törende karşılıklı olarak imzaladı.

Haber

Ardından sırası ile imzalar atıldı.  Türk Hentbol Tarihinin Milli olma rekortmeni olan ve 3  senelik süreçte takımın abi pozisyonundaki sporcusu olan Cengiz Hatırnaz Kulüp Menajerliğine getirildi ve o da imza atanlar arsında yer aldı. Beykoz Belediyespor’un yabancı oyuncuları olan Ivan Dumencic, Aid Selimovic ve Vladimir Zejak’ın ayrılmasının ardından Boğaziçi ekibi ilk yabancı oyuncu tercihlerini İranlılardan yana kullandı ve 3 isim ile anlaşma sağladı.

Bunlardan ilki Sol Oyun Kurucu pozisyonunda oynayan Afshin Sadeghi ikincisi Sol Oyun Kurucu pozisyonunda oynayan Sajad Nadri ve Üçüncüsü ise Merzifon Belediyespor’dan Danial Arapovic idi.

Şampiyon Beşiktaş Mogaz takımından Ömer  ve Volkan’da  transferde anlaşma sağlanan diğer iki isim idi. Göztepe’nin Milli Oyuncusu Yakup Simsar ile de Kiralık olarak anlaşma sağlandı. 

Beykoz Belediyespor  iç transfer görüşmelerinin ardından ise Kaleciler Burak Turan, Murat Varlı ve Gökhan Şanlı’nın yanı sıra Ömer Faruk Güldal, Çağlayan Öztürk, Ozan Erdoğan, Ümit Kırkayak ile de mukavele yenilendi. 

 




Bakmadan Geçme