Bilal Eyuboğlu İzmir’de…

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu, İzmir’de ziyaretlerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Başkan Eyuboğlu, Başkanvekili Haydar Arslan ile birlikte ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kocaoğlu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan, Challenge Kupası’nda bugün çeyrek final rövanş maçı oynayacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi kadın hentbol takımına başarılar diledi. Kocaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkür etti. Görüşmenin sonunda Başkan Eyuboğlu Aziz Kocaoğlu’na, üzerinde isminin yazılı olduğu 35 numaralı Milli Takım forması hediye etti.

Haber

Başkan Eyuboğlu, Başkanvekili Haydar Arslan ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel ile görüştü. Ziyaretin sonunda Şenel’e üzerinde isminin yazılı olduğu 35 numaralı Milli Takım forması hediye edildi. 

Haber

Şenel ile görüştükten sonra Başkanı Eyuboğlu ve Başkanvekili Haydar Arslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Levent işler’i ziyaret etti. Başkan, İşler’i İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin  başarısında dolayı tebrik etti. Ziyaretin sonunda Eyuboğlu, İşler’e üzerinde adının yazılı olduğu Milli Takım forması hediye etti.

Haber

Eyuboğlu, Göztepe Spor Kulübü’nde Doğan Mutlu, Altay Spor Kulübünde Hentbol Şube sorumlusu Mehmet Erdoğan, Spor Koordinatörü Celal Kiter, Urla Belediyesi Başkanı Sibel Uyar , 1970 Vefa GSK Başkanı Metin Dülgerkaraoğlanoğlu,Antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ve Gürcan Budakçı ,  Kemalpaşa Ata SK Başkanı Rıdvan Üreten ve Antrenör Tolga Köybulan  ayrıca  rahatsızlığı sebebiyle hentbol’e bir süre ara veren hakem Hasan Kaygusuz ile görüştü.

Haber

Haber

Fotoğraflar Hentbolhaber.Net’e aittir. 

Bakmadan Geçme