Eyüboğlu’ndan iddialara sosyal medyadan yanıt!

THF Başkanı Bilal Eyüboğlu, sosyal medyada ve haber sitelerinde çıkan iddialara yanıt verdi.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol  Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyüboğlu, Haber61.Net sitesinde ve sosyal medyada çıkan haberler üzerine THF Gözlemcisi Tarık Girgin’in sosyal medya hesabından “Dimdik Ayaktayız” fotoğrafı ile yanıt verdi ve hukuki süreci başlattıklarını belirtti.

Haber61.Net web sitesinde çıkan haberi okumak için tıklayınız

Sosyal Medya hesabında yer alan paylaşımda şöyle denildi:

“Son günlerde bazı internet ve sosyal medya hesaplarından “Spor Bakanımızın imzası ile 61 Federasyon Başkanına birer yazı gönderildiği, 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında elde edilen başarısız sonuçlar sonrası istifaları istendiği,

Ayrıca; 9 Federasyon Başkanlığından ise FETÖ/PYD bağlantısı nedeniyle YÖNETİM KURULLARININ istifalarının istendiği ile ilgili haberler kamuoyuna servis edilmiş, bu tür asılsız haberlerde federasyonumuzunda adının geçtiği görülmüştür.

Yukarıda da bahsi geçen asılsız haberler ile Kurumumuzun imajı kamuoyu nezdinde yıpratılmaya çalışıldığı gözlemlenmektedir.

Federasyonumuza herhangi bir makamdan veya kurumdan bahsi geçen konular ile ilgili yazılı veya sözlü bir bildiri gönderilmemiş olup, Bu haberler baştan sona kasıt, iftira içeren tamamen uydurma ve asılsızdır.

Federasyonumuzun kurum kimliğine yapılan bu saldırılar karşısında ilgili yasal her türlü yaptırıma gidileceği ve hukuki sürecin başlatıldığını kamuoyuna duyururuz.”

Fotoğrafa tıklayınız…

Haber

 




Bakmadan Geçme