Bimeks’ten Hentbola Atılım

Türkiye Hentbol Federasyonu ( THF ), Türkiye’nin teknoloji parakendecisi Bimeks ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

 Hentbol Federasyonu’nun İstanbul’daki ofisinde gerçekleştirilen imza törenine THF Başkanı Bilal Eyüpoğlu ve Bimeks İcra Kurulu Üyesi Önder Yüksel katıldı. 

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Bimeks İcra Kurulu Üyesi Önder Yüksel, Bursaspor Futbol Takımı’nın teknoloji sponsoru olduklarını hatırlatarak, "Bimeks olarak spora uzun yıllardır destek vermeye devam ediyoruz. Şimdi de Hentbol Federasyonu’yla sponsorluk anlaşması imzaladık. Her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 

Anlaşmanın şu an için 1 yıllık olduğunu dile getiren Önder Yüksel, "Ama amacımız bundan sonraki senelerde de Hentbol Federasyonu’yla yaptığımız anlaşmanın devam etmesi." ifadelerini kullandı. 

EYÜPOĞLU: BİMEKS’LE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK 

THF Başkanı Bilal Eyüpoğlu da Bimeks’le yaptıkları anlaşmanın bir ilk olduğunu söyledi. Eyüpoğlu, "Bir teknoloji firmasıyla hentbol federasyonu olarak sponsorluk anlaşması yapılması bir ilk. Bizim açımızdan çok anlamlı. Anlaşmanın önümüzdeki senelerde uzun vadeli olacağını düşünüyorum. Bu imzanın, tanıtım açısından hem bize hem de Bimeks’e çok şey katacağını düşünüyorum. İnşallah hayırlı olur." diye konuştu. 

Anlaşma gereği Bimeks, 2013-2014 dönemi Hentbol Milli Takımlar Teknoloji sponsoru oldu. Bu arada THF Başkanı Bilal Eyüpoğlu, açıklamaların ardından Bimeks İcra Kurulu Üyesi Önder Yüksel’e arkasında Bimeks yazan Hentbol Milli Takımı forması hediye etti.

Bakmadan Geçme