• Haberler
  • Arşiv
  • Binen: “Attıkları toplar kaleyi daha çok buldu”

Binen: “Attıkları toplar kaleyi daha çok buldu”

Görele Belediyespor’un 23-29 Yalıkavak mağlubiyeti ve Yalıkavak’ın Görele’den 2 puan ile dönmesinin ardından karşılaşmanın değerlendirmeleri gelmeye başladı.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Görele Belediyespor Başantrenörü Mehmet Ali Binen takımın performansından memnun kalmadığının ve maçın en skorer oyuncusunun 2. devrede parmağının kırıldığını aktardı. 

Binen: “Yalıkavak ile her zaman iyi maç oyunuyoruz ama Yalıkavak bize göre daha güçlü bir takım. Dün de iyi performans sergileyemedik. Kötü oynadığımızı düşünüyorum. Yalıkavak’ı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Rakip takımın avantajlarına değinen Binen, “Onlar bize göre daha şanslıydı. Attıkları toplar kaleyi daha çok buldu. Biz de çok pozisyon yakaladık. Eğer gol olsa maç farklı olabilirdi” diye belirtti. 

Takımın ve maçın en skorer oyuncusu Perihan Topaloğlu Acar’ın durumunu değerlendiren Binen: “Perihan sağ olsun, 12 golü kaleyi buldu fakat 2. devrenin başında parmağı kırıldı. Kırık parmakla oyuna devam etmek zorunda kaldı. Bundan dolayı 2. yarıda performansımız düştü bu da bizim için bir kayıp oldu” dedi.

 

Bakmadan Geçme