“Bir ilki başarmak istiyoruz”

Süper Lig ekipleri Göztepe SK Kaleci Antrenörü İbrahim Belet ve Karşıyaka Belediyesi SK Kaleci Antrenörü Can Arıcı, bir ilke imza atacak projeyi hayata geçirdiler.

HENTBOLHABER.NET   – Türk hentboluna yıllarca kaleci olarak hizmet etmiş Erkek ve Kadın A Milli Takım Kaleci Antrenörlüğü yapmış ve şu an  Süper lig ekibi Göztepe’de  görev yapan İbrahim Belet ile A Milli Takım ve Plaj A Milli Takım kaleciliği yapmış şimdi ise Karşıyaka Belediyesi SK Kaleci Antrenörü Can Arıcı, İzmir’de bir ilke imza atıyorlar.

3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir’de organize edilecek Kaleci Kampı’na oynayan veya hentbol kalecisi olmak isteyen 1999,2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 doğumlu tüm sporcular davetli. Kampa ücretsiz katılabilecek olan sporcular( İzmir dışından gelenler konaklamalarını, ulaşımlarını kendileri karşılayacaklar) dolu dolu bir hafta İzmir’de yaşayacaklar.

Kale sağlam ellerde!

Konu ile alakalı olarak açıklama yapan Belet ve Arıcı, “Türk hentbolunda farklılık yaratacak bir projeye imza atmak istedik. Yurt dışında gördüğümüz ama bizim  ülkemizde uygulamadığımız projeye kalkıştık. Sağ olsun Hentbol İzmir İl Temsilcimiz Taner Çetindere ve iki güzide kulübümüz Göztepe, Karşıyaka Belediyesi SK yöneticileri Mehmet Horasan, Deniz Durmaz bizlere destek oluyorlar. Karşıyaka Belediyesi SK Baş antrenörü Metin Parlak’ın koordinatörlüğünde ve katılımcı eğitmenlerimizin destekleri ile güzel bir iş ortaya çıkacak. Hentbolda farklı bir gelişim projesi ile kampa katılacak olan oyuncularımıza artı bir değer katabilirsek ne mutlu bize diyeceğiz” dediler.

Belet ve Arıcı kampa katılmak isteyenlerin 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü akşamına kadar ilgili formları  “Veli İzin Belgesi ve Taahhütnamesi’ni” doldurarak ve aile hekimlerinden alacakları sağlık belgesi veya 2018/2019 lisans tescil belgelerinin fotokopilerini (whatsapp’tan fotoğraf çekerek ) kendilerine göndermelerini beklediklerini ifade ettiler.

Soru sormak isteyenlerin kendilerine ulaşmalarını istediklerini belirten Can Arıcı ve İbrahim Belet, katılım için 80-90 arası bir sporcunun katılımını beklediklerini  ifade ettiler.

Kamp ile ilgili bilgi almak isteyenler İbrahim BELET 0 505 938 8811 Can ARICI 0 530 326 5103  ile iletişime geçebilirler.




Bakmadan Geçme