Bir Milli Takım Boşta Mı Kalacak?

Ordu Boztepe Gönülspor kulübü ile yeni transferleri arasındaki ekonomik sorunlar sosyal ortamda paylaşılmaya başlayınca kafalarda soru işaretleri oldu:

A Milli Takımda oynamış ve hala oynayan birok sporcu transfer sezonunda Ordu Boztepe Gönülspor’un cazip tekliflerini görünce kabul etmişlerdi.

Sözleşmelere imza atan sporcular , Ordu Boztepe Gönülspor ile yapmış oldukları anlaşma gereği ücretlerinin bir kısmını peşin alacaklar idi.  Şu günlerde sponsor arayışına devam eden Ordu Boztepe Gönülspor idarecileri, istedikleri sponsorları bulamayınca peşinat ödemelerini gerçekleştiremediler.

Ekonomik problemlerden dolayı ismi geçen Yasemin Şahin, Seda Yörükler , Serpil İskenderoğlu , Neriman Sevgilican’ın kulüp ile yola devam edemeyeceklerini belirtildi. Ayrıca diğer yabancı oyuncuların ve türk oyuncuların nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.

ORDU BOZTEPE GÖNÜLSPOR NE YAPACAK?

Ordu Boztepe Gönülspor yönetiminin ilgili sporcular ile ilgili olarak ödeme yükümlülüklerini yerine getirip getirmeyeceği ile ilgili bir resmi açıklama yapılmadı. Ordu Boztepe Gönülspor’un nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

BİR MİLLİ TAKIM BOŞTA MI KALACAK?

Hentbol Bayan A Milli Takım da oynayan bu sporcuların ne yapacağı tam bir blinmez denklem gibi.

Transfer sezonun kaçıran bu sporcuların şuan takım bulmaları zor gibi görünüyor. Kendi kulüplerinde ki sözleşmeleri kabul etmeyen ve Ordu Boztepe Gönülspor ile anlaşma sağlayan sporcular, Ordu Boztepe Gönülspor’un ekonomik olarak verdikleri tahahütlerini yerine getirmesi halinde  ve sözleşmenin onaylanması ile birlikte tekrar Ordu Boztepe Gönülspor forması giyebilirler yada kendi sözleşmeleri onaylanmadığından başka bir kulüp ile anlaşma yapabilirler. Türkiye’deki birçok takımın transferi noktalaması bu sporcuların önündeki en büyük engel.

Bakmadan Geçme