Bir Sezon Geride Kaldı

Hentbol deplasmanlı ligleri geride kalırken, iyisi kötüsü bir çok an da geride kaldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Ekrem Özsoy ise "Bir Sezon Böyle Geçti" isimli resim galerimize yapmış olduğu katkı  ile bize geçmiş sezonu bir daha özetledi.

Türkiye Hentbol Federasyonunda 2,5 yıldır çalışan ve özellike yeni THF Spor Salonunun açılmasından sonra Objektifinden çıkan kareler ile bize değişik duygular yaşatan Ekrem Özsoy’a "Hentbol Müsabakalarında Fotoğraf çekmenin naıl bir duygu?" olduğunu sorduk?

HaberEkrem Özsoy:
" Fotoğraf çekmek gerçekten kolay değil. Herkesin telefonlarıylafotoğrafçı olduğu bu dönemde bizim yaptığımız çok basitmiş gibigelebiliyor. Her şey tek bir tuşla olabilir kanısı, bizde yok malesef.Özellikle Hentbol fotoğrafçılık konusunda bir hayli sıkıntılı.

Hentbol hızlı ve çok iyi bir takip gerektiren spor dalı. Bir kareyakalamak için bir maç boyunca maçı çekmek gerekiyor bazen. Bazençektiğim 200 kareden 3 fotoğraf çıkabiliyor ya da istediğin gibiolmuyor.

Kamera, lens gibi teknik özelliklerin yanı sıra ışık ve açı da çokönemli fotoğraf için. Türkiye’deki Hentbol sahalarının çok iyi olduğunusöyleyemeyiz. Kale arkalarında yeterince boş alan yok malesef. Bu daişimizi zorlaştırıyor. THF Spor Salonu bu konuda çok iyi diyebilirim.Bir diğer husus da ışıklandırma. Şu ana ışıklandırma olarak en çokbeğendiğim iki salon Antalya Süleyman Evcilmen ve Konya SelçukluBelediyesi Spor Salonları. Bu iki salonda fotoğraf çekmek ayrı bir zevk." diyerek düşüncelerini paylaştı.

Ayrıca "Emeğe Saygı" konusunda da düşüncelerini belirten Özsoy :  Aslında en önemli nokta ise emeğe saygı kısmı. Çok profesyonel olmasaktayine de saygı duyulması gerektiğine inanıyorum. Yayınladığımfotoğrafların veya haber vb. paylaşımların karşılığında ufakta olsasaygıyı hak ettiğimi düşünüyorum. Elimden geldiğince paylaşımlardabulunmaya çalışıyorum, her yere herkese ulaşması için. Ancak bazendekendine aitmiş gibi kullananları görünce haliyle üzülüyorum." diyerek kullanılan resimlerin altında hiç olmazsa resmin kime ait olduğuna yönelik kaynak yazılması gerektiğini belirtiyor.

Hentbolhaber.Net Ekibi olarak bizlere sezon içerisinde birçok kareyi yansıtan Ekrem Özsoy‘a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Resim Galerisine Gitmek İçin Aşşağıdaki Linki Tıklayınız
 

<<Resim Galerisi>>

Bakmadan Geçme