'Bir tık daha kolay galibiyet oldu'

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Menajeri Cengiz Hatırnaz, İzmir deplasman galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Hatırnaz hedefte kalma yolunda önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. Hatırnaz, kalan maçları da kazanarak ligi bitirebilecekleri en üst noktada tamamlamak istediklerini kaydetti.

Hatırnaz’ın açıklamaları şu şekilde: “İzmirle kısa zaman içinde üçüncü maçımızı oynadık. Geçtiğimiz iki Türkiye Kupası maçının ardından bu kez lig maçında karşılaştık. Ligin ilk devresinde bizi yenmişlerdi, kupada elediler, psikolojik üstünlük İzmir’den yanaydı. Bizim hedef istikametinde kalabilmemiz için bu maç çok önemliydi.”

“KONSANTREYDİK”
Hatırnaz: “Maçın başından sonuna kadar maça konsantreydik. Bu kez İzmir’in kalesine çok takılmadık. Diğer maçlara göre bir tık daha kolay bir galibiyet oldu. Takımın performansından memnunuz. Kalan maçlarımızı kazanıp ligi bitirebildiğimiz en üst noktada tamamlamak istiyoruz.”

Hatırnaz son olarak: “İzmir Büyükşehir Belediyespor’u mücadelesinden ötürü kutluyorum. Türkiye Kupası maçlarında ve Avrupa kupalarına katılma yolunda başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme