Birol Ünsal: 'Bizim açımızdan önemli bir maçtı'

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Konyaaltı Belediyespor, Başkent deplasmanında Yenimahalle Belediyespor'u 25-35'lik skorla mağlup ederek üçüncü sıradaki yerini korudu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi 15. haftasında, Yenimahalle Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor Ankara Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Maçın ilk devresi her iki takımın da 17-17 skor beraberliği ile geçerken, ikinci yarıya daha fazla kazanma arzusu ile çıkan  Konyaaltı Bld. Spor Kulübü sahadan 25-35 galibiyet ile ayrıldı.

Trt Spor Yıldız’dan canlı  yayınlanan maçı hentbol severler büyük bir ilgi ile takip etti. Galibiyet hakkında düşüncelerini Hentbolhaber.net’e aktaran teccrübeli antrenör Birol Ünsal şunları söyledi:

“Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Uzun bir süredir sakatlıklarımız mevcuttu. Tam kadro oynayamıyorduk. Bu sıkıntılı süreçte bu maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Yenimahalle Spor Kulübü’nü de tebrik etmek istiyorum. Çok iyi ağırladılar bizi. Bundan sonraki maçlarında onlara da başarılar dilemek istiyorum.  Ayrıca Bugün aldığımız galibiyeti, bu zor günlerde Ankara’ya kadar gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz.” dedi.

BAŞKAN ESEN TEBRİK ETTİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, deplasmanda önemli bir galibiyet alan Mavi Kelebekler’i tebrik etti. Başkan Esen, ‘’Türkiye Kupası eleme grubundan çeyrek final biletini alarak dönen takımımız, ligde de bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Yenimahalle gibi zor bir maçtan galibiyetle dönen takımımızı kutluyorum’’ dedi.

Konyaaltı Bld. Spor Kulübü’nün Yenimahalle Bld. Spor Kulübü karşısındaki en skorer oyuncuları 8 sayı ile Monika Janeska  ve 7 sayı ile Alena Ihhneva takımın maçı kazanmasına katkı sağlayan oyuncular oldu.

Bakmadan Geçme